Nnywellness.com

Hvordan å sende en ledig SMS Worldwide


Hvordan å sende en ledig SMS Worldwide

En SMS eller tekst beskjed er en liten datafil teksten sendes fra én enhet, vanligvis en mobiltelefon, til en annen. For å sende ledig SMS beskjeder verdensomspennende men, må en tredjepart tekstmeldingstjeneste brukes fra en datamaskin. Ved å skrive selve meldingen og sende det via Internett, kan en bruker unngå de avgifter forbundet med å sende en tekstmelding over hele verden.

Instruksjoner

• Naviger til et gratis SMS/tekstmelding melding nettsted (se ressurser). Finn og klikk "Send en melding" på stedet for å åpne siden tekst beskjed grensesnitt. Skriv inn i hvor mange mobilnettet enheten skal vises. Skriv landskoden (de 4 sifrene antall oppringere) og en dash, fulgt av resten av nummeret.

• Skriv inn SMS/tekstmelding i den angitte boksen. Beholde meldingen kort, under 62 tegn, slik det er mottatt som en enkelt SMS/tekstmelding og ikke som flere meldinger. Huske på at meldingen ikke blir oversatt til andre språk mens levert, og vises nøyaktig slik det står skrevet.

• Trykk på "Send"-knappen på skjemaet for å overføre SMS-melding. Tillate ca 25-30 sekunder for komplett opplasting (tiden avhenger av datamaskinens tilkoblingshastighet) og vente på en bekreftelse på at teksten er levert.