Nnywellness.com

Hvordan bruke AT&T cellen for Internett


Hvordan bruke AT&T cellen for Internett

Du kan bruke mobiltelefoner for flere ulike behov, inkludert snakker i telefonen, sende tekstmeldinger og selv med Internett mens du er på farten. Hver mobiltelefon plan og selskapet har forskjellige alternativer tilgjengelig for bruk av Internett på mobiltelefonen. AT & T cellen telefonene ofte har Internett-funksjoner som er tilgjengelig for kunder som er interessert i benytter Sykehuslege stund du er fjerne fra hjemmet.

Instruksjoner

• Kjøpe en AT & T-telefon med Internett-alternativer tilgjengelig. Ikke alle telefoner har Internet evner fordi noen telefoner er enklere enn andre. AT & T har flere telefon-alternativene som er tilgjengelige med Internett-tilgjengelighet.

• Få en telefon plan med AT & T Wi-Fi inkludert. AT & T Wi-Fi er internettilgang fra noen av AT & TS tilgangspunktene rundt om i landet. Dette sikrer telefonen plan lar deg bruke Internett. En AT & T smarttelefon inkluderer Wi-Fi tilgang i grunnleggende plan, men andre telefoner må du betale ekstra for Wi-Fi-tilgang.

• Gå til webområdet for AT & T og velg trådløst websiden (se ressurser). For å få Internett oppe og går på telefonen, må du starte den første tilkoblingen. Når mobiltelefonen kobles en gang, den kan kobles til en AT & T Wi-Fi tilkobling. Velg alternativet "Koble min enhet", og velg deretter telefonen fra de tilgjengelige alternativene. Hvis telefonen ikke er blant den første siden, trykk på "Se mer enheten Tutorials". Nettstedet vil gi enheten instruksjoner for første tilkoblinger. Hver telefon varierer i hvordan det kobles første gang, så må du følge instruksjonene for spesifikke telefonen.

• Åpne telefonens Internett-siden eller alternativer. Metoden som vil variere. For eksempel telefonen kan ha et alternativ merket "Internett" eller det kan ha en program-program med en nettleser som Internet Explorer eller Safari avhengig av enheten.

• Begynne å bruke telefonen til dine Internett behov. Generelt, endre web-adressen ved å skrive den nye adressen i nettleseren på toppen av siden åpnet på en lignende måte å bruke Internett på datamaskinen, selv om sidene er miniatyr. De fleste telefoner har zoominnstillinger tilgjengelig å se sidene i delene også.