Nnywellness.com

Hvordan forklare digitale analoge omformere


Hvordan forklare digitale analoge omformere

For å motta en TV-signalet gjennom en antenne, må et sett nå enten har en digital mottaker innebygd eller bruker en digital til analog omformer. Digital og analog er to grunnleggende signal og tilkoblingstyper, med digital erstatter analog, for det meste, som nyere alternativ. Mange er forvirret av digital-til-analog converter og hvorfor det er nødvendig, men det er en forklaring.

Instruksjoner

• Sammenligne signalet fra analoge og digitale. Analoge er digitallydformat som utveksles mellom tårn og antennen over en bestemt frekvens. Hver frekvens er bare i stand til å håndtere en stasjon. Som flere stasjoner vises, er det færre signaler tilgjengelig. Disse signalene også konkurrere med radio, mobiltelefoner og myndigheter. Digital bruker et annet signal-format, og selv om den overfører mellom tårnene, signalene konkurrere ikke med hverandre. I tillegg er et digitalt signal i stand til å komprimere og holde mer. Dette er hvorfor i USA, HD-signaler overføres i digital.

• Vise tilkoblingsprosessen. Mange digital fjernsyn har en tilkobling inngang kjent som HDMI (høy definisjon multimedia grenseflate). Dette er den høyeste tilkobling alternativet tilgjengelig, men det finnes ikke på analoge TV. Koble koaksialkabelen kjører fra antennen til "I" porten på boksen omformer. En gang koplet, ta en koaksialkabel knytter det til "Ut"-porten på omformeren, og plugg den gratis enden av kabelen inn i "In"-porten på TV.

• Forklare konverteringen av konverteringsprogrammet. Som den digitale antennen mottar digitale signaler, reiser lyd og video informasjon inn i omformeren. Når den når konverteringsprogrammet, er dataene Hentet fra komprimert form og konvertert til et analogt signal. Analoge signalet sendes deretter til den analoge TV, slik at du kan vise informasjonen. Uten boksen omformer er analoge TV kan ikke trekke ut komprimerte digitale signaler, slik at du med ingenting, men statisk på settet.