Nnywellness.com

Hvordan fjerne en 97 Nissan Sentra Dynamo


Fjerne en ' 97 oppnås Nissan Sentra Dynamo uten å øke bilen. Når du bestiller dynamoen, ta gamle dynamoen til auto deler som en kjerne, som sparer penger som kjernen har verdi. Dynamoen kommer i flere ulike strømstyrken karakterer så sørg for å få samme vurdert dynamoen. Det er svært anbefales å sjekke batteriet for en dårlig celle før du erstatter dynamoen. Et dårlig batteri vil overopphetes dynamoen fordi det er overworking å lade et defekt batteri. Det dårlige akkumulator slippes ladespenning dynamoen, gjør det ser ut som det er undercharging.

Instruksjoner

• Fjerne negative kabelen fra batteriet, med en skiftenøkkel. Fjerne passasjer side kondensator fan, bruke riktig størrelse ¼-tommers stasjon socket. Fjerne radiator overflyt flasken, bruke riktig størrelse socket.

• Løsne strammer-låsemutteren under dynamoen, med en skiftenøkkel. Løsne de to boltene som fester dynamoen til motoren, av den aktuelle kontakten. Urviserne strammer bolten å slå den i og slappe av spenningen på serpentin beltet. Fjerne beltet fra den Dynamo skivene.

• Fjerne to bolter sikre dynamoen til motoren, av en socket. Flytte dynamoen nok å få tilgang til baksiden av dynamoen. Fjerne positiv hovedkabelen fra baksiden av Dynamo, med en skiftenøkkel. Trekk den plast elektriske kontakten ut av dynamoen.

• Fjern dynamoen fra bilen. Installere nye dynamoen i omvendt rekkefølge av fjerning.