Nnywellness.com

Hvordan du Wire en Sony CDX-F5500


Hvordan du Wire en Sony CDX-F5500

Sony CDX-F5500 er en in-dash CD spiller hovedenheten, utviklet av selskapet som en ettermarkedet bil stereoplaten. Den har evnen å forhåndsinnstilt 18 FM-stasjoner og 12 AM stasjoner, noe som gjør enheten enklere å navigere raskt mens du kjører, øke driver sikkerhet. Ledningsnett en CDX-F5500 krever en wire sele adapter å matche ledninger av stereo med egendefinerte stereo ledninger for din biltype. Wire sele adaptere kan lett fås fra bil lyd butikker.

Instruksjoner

• Vri av negative kabel fra kjøretøy batteriet med justerbar skiftenøkkel, å arbeidsudyktig bilen makt.

• Forberede dashbordet for å installere CDX-F5500. Enheten er en enkelt DIN størrelse, så dette kan kreve en radio monteringssett spesifikt for din modell av bilen hvis fabrikk-problem radioen ikke er samme størrelse som den nye stereoen.

• Koble ledningen seletøy av bilen til en wire sele adapter. Wire seletøy inneholde positive og negative høyttalerkablene, strømforsyningen for stereo, belysning ledningsnett og grunnen kabelen. Trykk selen og kortet sammen til koblingen klikker på plass.

• Koble den andre enden av adapteren til wire selen kommer fra høyre side av baksiden av CDX-F5500. Trykk tilkoblingene sammen til de klikker på plass.

• Tilpasse antennekabelen radio hvis nødvendig. Koble en radio antenneadapter til tykk svart kabelen som kommer av dashbordet portalen. Plugg tilpasset kabelen til radio antenne port på venstre side av baksiden av Sony stereo.

• Mate ledninger av tilkoblede stereo til dashboard bolig portalen. Skyv CDX-F5500 inn installasjon ermet etter ledningsnett, ta vare ikke for å fange noen ledninger. Koble til bilens batteri. Slå på CDX-F5500 å nyte oppdatert ettermarkedet funksjonene til enheten.