Nnywellness.com

Hvordan låser jeg en Samsung SGH-T309 Cellphone?


Samsung SGH-T309 ble utgitt i 2006 for T-mobile nettverk. Det er en grunnleggende flip-top telefon som har en kompakt design og kommer med et kamera og polyfone ringetoner og kan passe i håndflaten av hånden. Hvis du er interessert i å bruke denne telefonen mens du er utenfor USA, bør du få det ulåst for å unngå høye kostnader forbundet med roaming avgifter.

Instruksjoner

• Eksterne * #06 # på telefonens tastatur og en 15 - til 17-sifret kode vises på skjermen. Dette er kjent som IMEI (international mobile utstyr) identifikasjonsnummeret. Skrive det ned, og holde det til senere.

• Kjøpe låse opp kodene for din Samsung SGH-T309. Noen nettsteder som selger disse er GlobalUnlock, GSMLiberty og UnlockToTalk (se ressurser). Fra 2010 er gebyret for dette mellom $11.99 og $29.99.

• Gå til webområdet der du kjøpe kodene, og skriv inn IMEI-nummeret øverst på siden. Velg "Samsung" som gjør på telefonen og "SGH-T309" for modellen. Velg "USA" som land og "T-Mobile" som nettverket, og klikk "Send." Dette vil ta deg til en betalingsside.

• Skriv inn kredittkortopplysninger, eller angi din Paypal informasjon og e-postadressen din, og klikk "Kjøpskoder." Du vil motta kodene innen én til to dager via e-post instruksjonene for hvordan du installerer dem. Holde denne email.

• Slå av strømmen på telefonen Samsung, og tar ut batteriet og SIM-kortet (subscriber identity module). Erstatte SIM-kortet med en fra en annen operatør, og erstatte batteriet, og slå på telefonen igjen.

• Skriv inn i opplåsingskoden akkurat som du ser det i e-posten, og trykk "Ok". Telefonen lydsignal, blinker og slå. Vent et øyeblikk, og det kommer på. Se på toppen av skjermen for navnet på den nye telefon operatøren.

Tips og advarsler

  • Hvis du reiser i utlandet, trenger du bare å bytte ut SIM-kortet med en lokal for å unngå å betale sentrale avgifter.