Nnywellness.com

Hvordan du tilpasser din Suburban


Chevrolet Suburban er en stor sport nyttekjøretøy fremdeles i produksjon i 2011. SUV kan kjøpes med ulike motor og bekvemmelighet pakker. Suburban eiere kan tilpasse bilen videre med sine egne tillegg. Eiere kan endre forstadsområdet innvendig og utvendig utseende. Eiere kan i tillegg legge til verktøy som forbedrer de underholdning og bekvemmelighet aspektene av SUV.

Instruksjoner

• Tilpasse malerkassen plan på din Suburban. Utsiden av forstadsområdet kan endres til mange forskjellige farger og design. Besøk en auto body shop og forespørsel om kjøretøyet skal males. Forstadsområdet kan inneholde en singel eller multi-farge maling ordningen med luft-børstet effekter som striper, brann og lyn lagt over bilen.

• Legge til elektroniske enheter de Suburban interiør. Interiøret kan utstyres med mange bil-spesifikke enheter. Legge til en GPS-enhet i dashbordet for å legge til et enkelt navigasjonssystem forstadsområdet. TV kan legges nesten hvor som helst i det indre å forbedre underholdning for passasjerene mens riding. Du kan også installere en satellitt radio systemet inn i konsollen for musikkelskere.

• Oppgradere den Suburban felger. Forstadsområdet inneholder en grunnleggende sett med stål eller aluminium felger. En måte å forbedre utseendet på SUV er en erstatte disse felger med en prangende aluminium eller krom felger. Felger er tilgjengelige i en rekke stiler og størrelser. Besøk en bil tilpasning butikk og velge et nytt sett med felger som fremhever din Suburban best.