Nnywellness.com

Hvordan installere en Jeep frontruten


Hvordan installere en Jeep frontruten

Jeeper ble drevet på strendene i Normandie i andre VERDENSKRIG, og i dag de er vant til å gå off road på stiene i nærheten Tallahassee og alt i mellom. Derfor noen ganger kan glass foran frontruten ta noe misbruk og bli ødelagt. Heldigvis, med et kjøretøy som Jeep CJ-7, erstatter vinduet kan gjøres hjemme med noen grunnleggende verktøy

Instruksjoner

• Unbolt fabrikken frontruten fra Jeep 3/8-tommers ratchet og socket, og plasser frontruten på en arbeidsflate. Hvis frontruten er allerede ødelagt, så den enkleste måten å få den gamle ut er å dele den med en hammer og deretter rydde opp restene.

• Spray frontruten med glass renere og vikle erstatning frontruten molding rundt vinduet. Glass renere ville hjelpe å smøre kanten av glasset og gjøre å sette på molding litt enklere.

• Arbeide tauet inn i lag rundt frontruten molding, forlater minst 1 fot i tau hengende fra hver ende. Disse skal brukes som håndterer så det er derfor du har så mye overflødig tau.

• Plasser frontruten til rammen og kontrollere at tauet er hengende ut av motsatt side av rammen. Har din assistent presse på glasset mens du trekker i tau gjennom rammen, jobbe gummi molding skjøten på rammen. Du angir glasset på plass, og trykket fra hjelperen vil bidra til å få det sitter mens tauet manipulerer gummi av molding over kanten. Arbeid din vei rundt frontruten til frontruten sitter.

• Installere frontruten rammen på bilen ved hjelp av 3/8-tommers ratchet og socket.