Nnywellness.com

Hvordan erstatte Corporate personsøkere med mobiltelefoner


Hvordan erstatte Corporate personsøkere med mobiltelefoner

Personsøkere er viktig enheter som sender en melding til en person å la dem vite det er nødvendig. Men hvis du vil integrere corporate sideveksling med mobiltelefonen slik at en enhet er alt noen trenger å bære, det er faktisk veldig enkelt. Alt du trenger å gjøre er snakke med tjenesteleverandøren og se gjennom alternativene du har tilgjengelig for telefoner med alle kommunikasjonsverktøyene du trenger.

Instruksjoner

• Kontakt tjenesteleverandøren din mobiltelefon og undersøke mobiltelefon-modeller tilgjengelig for å oppfylle behovene til kommunikasjon. Smarttelefoner leveres med en rekke applikasjoner inkludert innebygd personsøker funksjon. Men kommer alle telefoner med tekstmeldinger som et alternativ, som kan brukes i stedet for en personsøker i en nødssituasjon.

• Se alle alternativene du har for corporate mobiltelefoner, som hvor mye de vil koste, hva grensene er og kvaliteten på tjenestetilbudet. Sammenligne kostnadene mot har mobiltelefoner separat for å være sikker på at du er bedre for pengene samt forenkle kommunikasjon klyngen.

• Kjøpe mobiltelefoner som skal erstatte din personsøkere. Avslutte tjenesten til personsøkere og sørge for at alle ansatte som får nye mobiltelefoner vises hvordan du bruker de grunnleggende funksjonene, inkludert samtaler og paging. Resirkulere de gamle personsøkere og legger ut en melding med alle nye prosedyrer for paginerer ansatte gjennom sine mobiltelefoner. I tillegg opprette en mappe med nødvendig tall.