Nnywellness.com

Hva er EEC plater?


Hva er EEC plater?

Tysk EØF lisens plate er en kopi av bilskilt i det europeiske økonomiske fellesskapet og en unik måte å accessorize din bil. Hvis du er en bilentusiast, eller kanskje du bare ønsker å legge til kjøretøyet litt europeiske, gir autentisk stil EEC lisens plate bilen at europeisk stil.

Nøyaktige kopier

21-tommers lang EEC platen kommer preget med tilfeldige tall eller bokstaver valgfrihet. EEC plater, offisielt bare tillatt for biler registrert i Europa, er tilgjengelig online som dekorative bilen. Konstruert for.032 aluminium, en kombinasjon av åtte tall, bokstaver og symboler stemplet aluminium på hvit bakgrunn, replikere dekorative EEC plater faktiske europeiske-problem plater. Platene kommer i to design, med en blå stripe på venstre side og en uten.

Utseende

Den blå stripen på venstre side av platen representerer flagget til Europa. Innen det er 12 gull stjerner i en sirkel på toppen av en hvit brevet for landet bosted, for eksempel D for Danmark. Ingen vet sikkert hvorfor det er 12 stjerner, spekulasjoner sier det skjedde til å være 12 medlemsstatene i EU når flagget ble designet i 1949 og nummeret har aldri blitt oppdatert. Den neste bokstaven på tallerkenen står for byen registrering, etterfulgt av en bindestrek, to bokstaver og tre til fire tall.

Juridiske spørsmål

Tyske «Deutschland» europeiske økonomiske fellesskap platene er lovlig å bruke i de fleste stater her i USA på forsiden. men noen samt noen land krever bilens front og rygg platene til det samme. Slik at du ikke pådra seg juridiske problemer, kontakt den lokale avdelingen av motorvogner. For å være på den sikre siden, kan du sette dine faktiske bilnummer tall på tallerkenen din EEC i stedet for egendefinerte eller tilpasset tekst.

Plate produksjon

EEC plater er autentisk og laget fra samme tomromene brukes til å lage plater i Berlin, Tyskland. Plate-making prosessen er gjort med en 50-tonns trykk og en varm folie stempling maskin som gir platene sine ekte se; vektskiver er tilgjengelig for dem også. Motorsykkel ryttere kan få EEC plater også, de måler fem inches av ti inches og kan ha maksimalt to linjer med ni siffer inkludert mellomrom.