Nnywellness.com

Fordelene ved å ha en bil


Nå er det vanskelig å tro at i nesten tre tiår i det tjuende århundre, hest eller hest-drevet diligencer var fortsatt de personlige transportmidler for mange amerikanere i store byer. Byggingen av Interstate Highway System av Dwight Eisenhower-administrasjonen og fremveksten av en amerikansk forstad i 1960 forandret dynamiske av bilkjøring. Fordelene ved å ha en bil i den store, viltvoksende, kontinentale landmassen i USA er mange.

Fleksibilitet

Amerikanerne krysser ofte statsgrenser i sine biler Arbeidspendling. Denne modusen for transport gjør unna med problemer av å måtte bestille billetter for fly, tog eller buss reise.

Personlig mobilitet og uavhengighet

Biler har redefinert begrepet empowerment for kvinner og mobilitet for millioner av amerikanere. Personlig uavhengighet fra å ha en bil betyr mennesker kan gå for shopping, arbeid og andre sysler når og på alt uten avhengig av fast rutetider for kollektivtrafikk systemer.

Offentlig transport-mangel

Mange amerikanske stater har ikke godt utviklet offentlige transportsystemer. En bil er den eneste transportmiddel for amerikanerne i mange områder.

Medisinsk nødhjelp

Mange landsbygda serveres ikke fullt av ambulanser, politibiler og ER varebiler. Det er mye raskere å ta en person med plutselige plager eller livstruende situasjoner i en bil til nærmeste sykehus eller medisinsk/helse senter.

Fritidsopphold

Detaljert glede turer, som over tri-state områder av New York, New Jersey og Connecticut, eller Nevada, Arizona og California, eller Virginia, Maryland og Pennsylvania kan foretas med biler. En Kjernefamilie kan effektivisere kostnadene ved å reise gjennom disse landene i en leid bil eller en selv-eide kjøretøy.