Nnywellness.com

Hvordan å stoppe en bremseslange lekker


Bremseslanger er en viktig del av bilen. Linjene holder bremsevæske, som genererer kraft på bremsene som lar deg stoppe. Hvis du taper bremsevæske fordi linjer er lekker, er det viktig at du undersøker problemet nærmere. Ta forebyggende tiltak å sikre din bremseslanger aldri starte lekker i første omgang.

Instruksjoner

• Jack opp bilen så du kan se under for å undersøke bremseslanger. Finn ut hvor linjene lekker. Sjekk tilkoblinger mellom hver av bremsene på hjulene og fleksible slangen og slangen metall bremseslanger, og der linjene fest til master sylinder nær fronten av bilen. Sjekk de individuelle tilkoblingene mellom linjene. Undersøke bremseslanger å se hvis det rust, og at rust har brutt gjennom metallet.

• Vurdere lekkasjen og bestemme hvordan du best kan løses. Hvis lekkasjen er på grunn av en løs tilknytning, stram tilkoblingen ved å legge til en klemme bremsen linjen eller bolter på fleksibel slange tilkoblingen så det er mindre plass til lekkasjen. Hvis lekkasjen er på grunn av rust eller utslitt deler, deretter erstatte den delen. Gummi slangen tilkoblinger kan bare unclamped, en ny som satt i og reclamped. Metall bremseslanger vil måtte bli avskåret med en baufil og en ny del av bremseslange installert og forseglet.

• Sand alle grus eller rust av overflaten av bremseslanger og spray flere lag av rust-resistente maling på linjene. Malingen beskytter bremseslanger mot korrosjon, og det kan øke levetiden til din bremseslanger.

Tips og advarsler

  • Erstatte bremseslanger er en involvert prosess, og hvis du ikke har erfaring gjør det kan du oppsøke profesjonell hjelp til å løse brems linje lekkasjen.