Nnywellness.com

Spesifikasjonene for en Yamaha VXR 700


Spesifikasjonene for en Yamaha VXR 700

Yamaha tilbyr nå VXR Waverunner uten 700 serien betegnelsen og sin nettside innlegg spesifikasjonene for The Yamaha VXR Waverunner 2011 og 2010. Waverunner har eksistert siden 1986. Da var den første, og bare personskade watercraft som kunne bære to personer, og det kan nå bære tre. I dag har sin egen Yamaha-sponset fan klubb. Autoriserte repairmen som Ron Jeremy ubåten Jet sport si at tidligere Waverunners har en «hyggelig pålitelig motor." Spørsmål om 15 år gamle Waverunners florerer på strøm-ski oppslagstavler.

Søkemotor

Yamaha VXR 2011 Waverunner kommer med 1812cc, fire sylinder, Yamaha marine firetaktsmotor som har en 86 x 78 mm bar/slag og 1812cc fortrengning. Den har elektrisk start med Transistor kontrollert tenning a/k/a TCI. I dag har Waverunner også en skrå oppdagelsen bytte som slår av motoren og olje pumper umiddelbart hvis det velter. Dette beskytter motoren fra inntak vann og alle skader, som kan forårsake. Den bruker NGK LFR6A tennplugger satt til 25 grader BTDC Timing. Yamaha har på sin nettside at det er bare høy ytelse, fire-takts konfigurert til å bruke den minst kostbare vanlig bensin, en viktig faktor med dagens drivstoffpriser.

Overføring, fremdrift og styring

2011 Waverunner overføring er en direkte kjøretur fra motoren. Det propulsion systemet er bygget for å levere strøm som varer. Den bruker en 3 blad, rustfritt stål pumpehjulet satt på en 15,6 graders pitch med en 155 mm hyper-flow jet pumpe. Pumpene er laget med en kombinasjon av sink og kobber legeringer kalt YDC30 som ble utviklet av Yahama marine ingeniører å gi ekstra korrosjonsbeskyttelse pumpehjulet Housing duken er rustfritt stål. Det er nå styring hjelpe og Yamaha beskrev det som "kvikk." Den nye skrog designen bidrar til mye bedre behandling enn tidligere modeller som Ron Jeremy observert, "Ikke slå for stor men de gli ut lett."

Kabinett, elektronikk og stil

Windrunner kabinettet, elektronikk og stil legge mye. 2011-modellen har en trappet utkast V-skroget med integrert bue Spray vakt som, forhåpentligvis, reduserer soaking alle kom fra tidligere modeller. Yamaha hevder store påstander om sin NanoXcel ultra-lette, høy styrke materiale, men gir ikke mye informasjon om nøyaktig hva det er. Flere detaljer finnes om sin multifunksjonelle elektronisk informasjonssystem som gir operatøren en lett lest på fart, RPM, drivstoffnivå, lav-fuel advarende, lavt oljetrykk advarsel, overopphetes advarsel, timeteller, motor lys med selv diagnostiske funksjon. Aldri kjent som en gass hog, har Yamaha introdusert en lav RPM-funksjon som kan redusere drivstofforbruket med opptil 26 prosent. Yamaha og sikkerhet fans vil gjerne vite at Waverunner ikke har mistet den sin signatur plume, noe som øker synligheten av en personskade watercraft som er verdt å se.