Nnywellness.com

Hvordan bytte batteriet i en 5th generasjon iPod


Hvordan bytte batteriet i en 5th generasjon iPod

Apples 5th generasjon iPod er en av sine mest populære produkter. Det gir deg muligheten til å holde timer med musikk, videoer, filmer, bilder og data direkte i hånden din og gjøre den bærbare. Muligheten til å ta alle dine favoritt former for underholdning med deg, men pleier å slites ut batteriet livet av 5th generasjon iPod. Mens batteriene er designet for år av livet, vil det etterhvert komme en dag når det må byttes. Når batteriet må skiftes, er sjansene gode iPod blir av garanti. Hvis du er fortsatt under garanti, kontakt Apple kundestøtte for instruksjoner om hvor du kan ta med deg iPod for å batteribytte. Hvis du er ikke lenger under garantien. Du kan også kjøpe en iPod erstatningsbatteriet og erstatte det selv.

Instruksjoner

Erstatte en 5th generasjon IPod-batteriet

• Utforme en gummi underlag å sette verktøy og iPod på.Skru strømbryteren på iPod til "Off", og deretter plassere hold-bryteren på "Hold."

• Føler langs siden av iPod for en groove, og skyv den liten kilen i sporet. Forsiktig vrikke det opp og ned til foran og bak batteriet begynner å skille.

• Legge iPod-ansiktet ned på gummi underlag, og løft på bunnen av iPod. Her vil du se at foran og bak på iPod er fortsatt holdt sammen av en lang remse som klemmer ned under en lille spaken. Dette er batteriet båndet.

• Ta miniatyr flat skrutrekker og løft på låsen som holder batteriet båndet på plass. Når det slippes, separate baksiden av iPod forfra og legge baksiden ned. Her ser du batteriet, inne baksiden av iPod.

Fjerne det gamle batteriet og sett til side. Forsiktig festes det nye batteriet på plass der du fjernet gjengangeren ettall.

• Guide slutten av batteriet båndet i forbindelsen port der du utgitt gjengangeren ettall. Løft spaken som du skyver den nye enden ned i. Smett spaken på plass å holde batteri båndet.

• Forsiktig å smette bunn og topp halvdelene av iPod sammen. Ta hold-knappen av "Hold" og slå på iPod. Du skal se Apple-logoen vises.Lade batteriet i minst 3 timer før du bruker.

Tips og advarsler

  • De fleste iPod batterier leveres med spesialiserte plast verktøy å bruke i løpet av prosessen, som en snuse verktøyet. Med dette verktøyet, kan du ikke har behov for det flathead skrutrekker eller liten kile.
  • Ikke la iPod koblet til en kostnad for mer enn 12 timer, som det kan faktisk skade batteriet og redusere batterilevetiden.