Nnywellness.com

Slik bruker en Nokia 6555


Slik bruker en Nokia 6555

Med måten mobiltelefoner har utviklet seg, evnen å lett sende og motta e-post, er tekstmeldinger og multimediemeldinger nesten like viktig som telefonen er muligheten til å ringe og motta samtaler. Ettersom disse funksjonene har økt i betydning og popularitet, begynte mange telefoner inkludert fullt tastatur for å gjøre prosessen hurtigere. Mens Nokia 6555 mangler fullt tastatur noen av sine kolleger, har den fremdeles full e-post, tekstmeldinger og multimedia beskjed evnene. Det tar bare et par ekstra tasteannslag.

Instruksjoner

Slik bruker en Nokia 6555

• Trykk på Center velger for - svart nøkkelen ligger i sentrum av sølv navigasjon tastatur. Trykk denne knappen tar deg til hovedmenyen.

• Bruk "Navigeringstasten" bla opp på "Meldinger"-menyen og trykk på center select-tasten. Fra denne menyen du velger mellom alternativer, for å skrive en ny tekstmelding, e-post eller multimediemelding, velger du tasten igjen med navigasjon og sentrum.

• Når du skriver meldingen, kan du bruke tradisjonelle tekst eller prediktiv tekst. Du kan automatisk i tradisjonell tekst. Hvis du vil bruke intelligent trykke # to ganger. Nøkkelen # ligger i nedre høyre hjørne av tastaturet.

• Når du bruker tradisjonell tekst, representerer hver et sett med bokstaver. Trykk på talltasten som representerer bokstaven du ønsker flere ganger til bokstaven. Eksempel: For å skrive inn bokstaven C, trykker du 2 tre ganger.

• Når du bruker prediktiv tekst, det er ikke nødvendig å trykke på nummertastene flere ganger som telefonen ordlisten er programmert til å gjenkjenne ord skrevet med et enkelt tastetrykk. Eksempel: For å skrive inn ordet hunden, skriv 364.

Tips og advarsler

  • Trykk #-tasten en gang å skrive i store bokstaver, trykk to ganger for å skrive inn i alle små bokstaver og trykk og hold for å velge alternativet for å skrive inn tall.