Nnywellness.com

Hvordan hente slettede SMS


Hvordan hente slettede SMS

Når du sletter en tekstmelding på mobiltelefonen din, er det ikke gått men heller slått av. Det er bare helt fjernet fra minnet når sporet der den ligger er overskrevet. Vil hente slettede tekstmeldingen, trenger du bare å slå den på igjen. Du kan gjøre dette med et verktøysett for SIM-kortet utvinning. Dette inkluderer en USB-enhet for å koble telefonen minnebrikke til din PC og programvare for å samhandle med den.

Instruksjoner

• Kjøpe et SIM (subscriber identity module) kort dataavlesningen verktøy (se ressurs linker). Dette tillater deg å trekke ut data av minnebrikken telefonen. Du kan kjøpe en for $60 fra 2010.

• Installer data lesing programvare på din PC. Begynne med å sette inn CD-ROMen i datamaskinens stasjon og vent på klarsignal ber deg hvis du ønsker å installere programmet. Klikk "Ja", deretter "Neste" og vent til programmet som skal installeres.

• Slå av telefonen og ta ut SIM-kortet. Sett den i leseren, og koble den til PCen via USB-porten. Vent til datamaskinen for å gjenkjenne enheten og installere driverne.

• Gå til PCen og åpne opp programmet. Velg "File" og "Dataoverføre tekstmeldinger." SMS-meldinger vil fylle skjermen. De slettede er merket i rødt. Klikk på meldingen du ønsker å hente og velg "Gjenopprett".