Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en europeisk bil


Først må du bestemme om å kjøpe en ny eller en brukt europeisk bil fordi prosessen med å kjøpe en vil være basert på ditt valg. Hvis du velger å kjøpe en ny bil, er ytterligere kompliserende problemet at du kan enten kjøpe europeiske bilen på en forhandler i USA eller i Europa. Det er så mange fordeler som det er imot å kjøpe dem i USA eller Europa, så du må avgjøre hvilken vei er best for deg.

Instruksjoner

• Hvis du kjøper en brukt bil i Europa, bør du avgjøre hvilke merke og modell du er interessert i og deretter bestemme markedsverdi konsulenttjenester kilder som Kelley Blue Book eller Edmunds, som du finner på Internett eller i papirutgave. I dem er oversikten over de fleste europeiske biler etter år, modell og tilstand, og de vil gi kostnadsinformasjon for biler som enten er kjøpt fra en forhandler eller en privat salg. Du kan forvente å betale mer for europeisk bil til forhandler, men kan ta verdt ekstra penger fordi forhandlere generelt investere penger inn i bilen kan forbedres.

• Hvis du kjøper en ny europeisk bil på en forhandler i USA, bør du begrense listen over biler til håndterbare noen før du begynne å handle. Mange ting bør vurderes i valg neste europeiske bilen som hvor du bor, hva du har råd, kostnaden for tjenesten og hvordan ny teknologi er som gikk i valget. Hvor du bor er viktig fordi hvis du har tenkt å kjøre i Nord, må du sannsynligvis Firhjulsdriften å takle snøen. Med mindre du bor i Sør, ville du være bedre med noe annet enn en kabriolet. Europeisk bil er beryktet for kostbare reparasjoner, så må du faktor som i din beslutning. Og BMW, for eksempel sette et nytt kontrollsystem for bilen i sin 700 serien flere år siden, og det var mange år senere før de jobbet ut feil.

• Hvis du reiser til Europa og kjøpe bilen fra en forhandler det, bare fortelle din forhandler i USA å bestille et kjøretøy fra fabrikken i Europa så ta levering av det når du ankommer. Du se flere økonomiske fordeler gjøre sånn. Giveren vil først godkjenne en reduksjon i kostnadene fra 6 til 8 prosent. Videre kan fabrikken avtale til visse fordeler mens du reiser, for eksempel gratis natts overnatting, måltider og selv airfare din. For å være kvalifisert, må du bo i Europa i minst 10 dager, hvor lenge må registrere bilen, få forsikring og betale skatter. Perks, alene, kan være så mye som $5000 som vil oppveie mye av kostnaden for turen. Mest sannsynlig vil du måtte betale penger til europeiske automaker, men mange forhandlere i USA vil ordne finansiering før du går.