Nnywellness.com

Erstatte bil døren låsene


De fleste biler, avhengig av modell, har låsene på sine dører. Låsen kan defineres som en dørlås, som har vært fjærbelastet. Det er ikke mulig å åpne denne typen dørlås fra innsiden. Den kan bare åpnes fra utsiden med en nøkkel. Hovedformålet med låsen er å holde bilen døren låses på plass av sikkerhetsgrunner. Med bil deksellåsen er bileieren stand til å holde ut inntrengere. Noen ganger åpne bildøren ikke fra utsiden. Dette betyr at deksellåsen bil er brutt og behov eller reparere eller erstatte.

Instruksjoner

• Fjern indre dør duken. Før du prøver å fjerne vinduskontrollene, skal Vindusglassene i nedre posisjon. Når den indre døren liner er fjernet, er neste trinn å fjerne indre fuktighet duken. Forsiktighet bør utvises for ikke å skade den.

• Koble link stenger som er ofte holdt av klipp både dørhåndtak og lås sylinderen. Noen ganger finner bileier at det er mye enklere å koble stangen ligger i batterilåsenheten først. Deretter alle ledninger som kjøres håndtere eller låsen er frakoblet. Men under ingen omstendigheter bør ledningene kobles på låsen.

• Fjern alle muttere og bolter holder håndtakene og døren sammen slik at håndtaket kan være lett å ta ut. Alternativt kan bileieren velge tjenester av en kvalifisert Låsesmed, hvis de ikke er sikker på hva de gjør.

• Installere lås samlingen i liten spaken som er tilknyttet og dørhåndtak. Dette gjøres ved snøring håndtaket på døren og deretter sikre muttere og bolter brukes for montering på plass.

• Koble til noen ledninger på låsen eller håndtaket som hadde blitt fjernet. Igjen skal bruker klippene, link stenger kobles til låsen og håndtak. Dessuten, hvis noen stenger til låsen ble fjernet skal de kobles.

• Installere døren og fuktighet duken som var tatt tilbake fast på plass. Når installere fuktighet rutefly, er det viktig at en vanntett sealer brukes helt rundt de fleste ytterkantene. Deretter skal plast nøye justeres i stedet. Det er etter dette at døren duken installeres og brikkene trimmet.

Tips og advarsler

  • Det anbefales at bileieren ikke personlig demontere låsen som den inneholder mange små fjærer og deler som kan gå tapt. Hvis du er usikker, er det lurere å søke hjelp av en profesjonell.