Nnywellness.com

Bruke en ovn-Defroster i en 2001 GMC Sierra


Bruke en ovn-Defroster i en 2001 GMC Sierra

2001 GMC Sierra bilen kommer med en vanlig taxi, en utvidet cab eller et mannskap-cab, men uansett hvilken som du kjører, når været dreier kulden vil du ønsker å vite hvordan å bli at drosjen varm. Varmtvannsberedere-defroster systemet i 2001 Sierra er enkel å betjene. Kontrollene, innen rekkevidde i midten av den cab's instrumentpanelet, er utformet for å la deg justere temperaturen og fan fart opp eller ned for å oppnå en komfortabel grad av varme.

Instruksjoner

• Studere komfort kontrollpanelet på dashbordet. Tre knotter, fra venstre til høyre, kontrollere viften, temperaturen og modus, som betyr at kilden til luft inn i førerhuset.

• Velg en fan fart. For å øke viftehastighet, urviserne urskiven slik indikatoren peker til et høyere tall. Du kan redusere viftehastighet, omvendt retning mot klokken. For å slå viften av, flytter du indikatoren helt til venstre.

• Still inn temperaturen. Midtre knotten på panelet har en blå og røde bandet rundt øverste halvdel som angir temperaturinnstillinger. Varme, peke indikatoren på den røde delen av bandet. Prøv noen innstillinger før du bosette seg på den beste for værmeldingen.

• Velg luft leveringsmåten fra alternativene avbildet på høyre urskiven med ikoner som viser kilden der luften inn i førerhuset i forhold til beboerne. Starter nederst til venstre, er det første valget ventil med luftstrøm kommer fra oversikten åpningene. Deretter alternativet bi-level bruker både dash og gulv vents og tredje valg peker den innkommende oppvarmede luften direkte på føttene.

Innstillingen blanding aktiverer defroster vents på bunnen av frontruten og sidevinduene mens fortsatt sende noen varme til føttene. Femte valg fokuserer primært på windows. Velg indikatoren avstanden mellom to ikoner å få en blanding av de to innstillingene.

Tips og advarsler

  • Slå ned både temperatur og viftehastighet innstillingene etter cab varmer opp først for å holde drosjen blir ubehagelig varmt. Hvis din Sierra er også utstyrt med aircondition, fungerer ovn-defroster systemet fortsatt på samme måte. Imidlertid tvinger sette modusen til blanding eller defroster systemet å trekke luften utenfor i stedet for resirkulering interiør luft.