Nnywellness.com

Hvordan erstatte termostaten på en 1996 Ford kontur


Noensinne hørt om Ford Mondeo? Det er typen som David Hasselhoff biler; stor i Europa, men ikke så mye her. Jeg hørte om den fantastiske Mondeo på BBCS Top Gear, som normalt tester superbiler, men vokset ganske poetisk om "bilen det er ingen grunn til ikke å egen." Først var jeg litt bitter at Europa fikk denne mest fantastiske av Ford sedan og vi ikke. Før at så jeg et bilde av Ford Mondeo - som så mistenkelig ut overoppheting konturen i mine oppkjørselen.

Termostat erstatning

Teknisk sett kan du tømme Ford Mondeo - um, Contour - radiator gjennom petcock ventilen på bunnen. Men min var fast, så jeg trakk lavere radiator slangen i stedet. Vanligvis jeg ville bare fulgte øvre radiator slangen til termostat bolig, men det var vanskelig å se under boksen resonator på toppen av motoren. Jeg fjernet skruer som holdt boksen svart til toppen av motoren.

Med resonator av var termostaten synlig på motoren. For å få til tre bolter enklere, trakk jeg kjølevæske overløp tank slangen på toppen av huset. Med bolter fjernet, bolig trakk ut og termostaten kom ut. Jeg sjekket O-ring pakket rundt termostaten for å sikre at det var ikke vanskelig, sprakk eller skadet, og nøye trakk det av termostaten. Jeg installerte det på den nye termostaten, klemme det ned rundt kantene å sørge for at det ble sittende. Jeg plugget den i samme retning som den kom ut, og hånd-threaded bolig bolter i motoren. Bolter tok 6 til 8 fotpund av dreiemoment, men jeg brukte den høye side dreiemoment spesifikasjonen som et spørsmål om prinsipp. Dobbeltsjekke at de var alle strammet jevnt, jeg koblet overflyt tank slangen, etterfylt systemet og sjekket sjekket det lekker etter blødning luften ut.