Nnywellness.com

Hvordan bytte på utsiden døren håndtaket på en 1998 GMC 1500 plukke opp lastebil


Utvendig dørhåndtak er atskilt fra dørlås på en 1998 GMC 1500 plukke opp lastebil. Håndtakene er støpt og, dessverre, motstå ikke mange straffen. Trekke på utsiden døren håndtaket for hardt kan bryte det (dette er sant for indre dørhåndtak, også). Når du bestiller en erstatning dørhåndtak, sørg for å angi fargen på håndtaket.

Instruksjoner

• Fjern de to skruene som Phillips i armlenet med Phillips-skrutrekker. Sette inn vanlige skrutrekkeren mellom dørpanelet og dørkarmen. Lirke ut alle plast trim festene på alle tre sider av dørpanelet. Trekk dørpanelet fra døren akkurat nok til å koble alle elektriske kontakter. Fjern dørpanelene og legge den til side.

• Skrell fuktighet barriere mot fronten av døren for å få tilgang til åpningen i døren av deksellåsen. Aktivere tenningsnøkkelen og sette vinduet oppover.

• Se på innsiden bak dørhåndtak. På venstre side av håndtaket, vil du se en stang som går nedover til deksellåsen. Denne stangen holdes i døren håndtak armen av en plast keeper. Bruke lang nål nebbtangen for å fange plast slutten av keeper, som er festet på stangen. Løft denne snapin og skyv den opp. Bruk nål nebbtangen å vinklet enden av stangen av keeper koble det.

• Fjerne to nøtter å sikre utvendig dørhåndtak til døren. Det er to stendere på håndtaket som strekker seg gjennom hullene i døren og holdes på med to 10 mm nøtter. Fjern disse nøtter med en 10 mm kontakt.

• Trekk dørhåndtak ut på ytre siden av døren nøye, sammen med plast pakningen bak. Installere et nytt utvendig håndtak og resten av delene i nøyaktig motsatt rekkefølge av fjerning.