Nnywellness.com

Kravene for iPhone utvikling


Kravene for iPhone utvikling

For å utvikle programvare for Apple iPhone, må Apples iOS Software Development Kit (SDK), en datamaskin som kan kjøre SDK, og grunnleggende forståelse for objektorientert programmeringsspråk som C. IOS SDK inneholder Xcode, Apples proprietære integrert utviklingsmiljø, samt andre verktøy som brukes til å teste programmet ytelse og design brukergrensesnitt. SDK er tilgjengelig gratis, men for å virkelig bygge et program fra bunnen, og få det på Apples App Store, du må bli en registrert utvikler.

Forutsetninger

Den iOS-Programutviklingspakken systemkravene er en Macintosh-maskin med Intel-basert prosessor som kjører Snow Leopard versjonen av Macintosh OS X-operativsystemet. Programmer for iPhone er skrevet i Objective-C2 programmeringsspråk, som er basert på objekt-orientert program språket C. mål-C2 er en super C, legge de kakao og Cocoa Touch rammene, som inneholder enheten spesifikke brukerprogrammet grenseflate eller API. Disse APIene er utformet for å gi omfattende funksjonalitet med kort, svært lesbart kode. Mens Objective-C er utformet for enkel å implementere og lese, må du ha minst en grunnleggende forståelse for objektorientert programmeringsspråk, som C eller Java.

Få iOS SDK

IOS SDK er tilgjengelig for registrerte Apple-utviklere. Du kan registrere deg gratis på Eples website (se ressurser). Når du registrerer deg vil du opprette en Apple-ID, som brukes til å identifisere deg og å register for hendelser. Hvis du allerede har en Apple-ID fra iTunes, eller Apples MobileMe-tjeneste, kan du bruke den til å registrere som utvikler. Som registrert utvikler vil du kunne laste ned den nyeste versjonen av iOS SDK.

Bruk verktøy

Primære iOS SDK verktøyet du vil bruke er Xcode, som er et integrert utviklingsmiljø eller IDE. Du oppretter et prosjekt i Xcode og tilknytter SDK rammer. Rammeverk er en mappe som inneholder en dynamisk delt bibliotek og alle dens støtte ressurser. Skriv Objective-C koden i Xcode, og deretter bruke den til å kompilere, kjører, og feilsøke det. Opprett programmets brukergrensesnitt med Interface Builder. Interface Builder er et eget grafisk program som du bruker til å tegne grensesnittet, og deretter lagre som en ressursfil pakket inn prosjektet i Xcode. Når du er klar, bygge prosjektet og sende det med Xcode til enten iOS Simulator eller direkte til en iPhone eller andre iOS-enhet koblet til datamaskinen.

Delta i programmet

Når du har nådd punktet der du vil teste din søknad på en faktisk tilkoblet enhet, trenger du tilgang til maskinvaren teste funksjonaliteten til SDK, instrumenter verktøy. Delta i iOS utviklerprogrammet til å få tilgang. Per desember 2010 er det tre forskjellige iOS utvikler programmer. Enkelt og selskapet programmer både $99 per år, mens enterprise programmet er $299 per år. Både individuelle og selskapet programmer lar deg distribuere programmer gjennom iTunes App Store, mens programmet enterprise kan du distribuere programmet for internt bruk. Både selskapet og enterprise programmer lar deg lage en utviklingsteam til å samarbeide på prosjekter. Du kan kjøpe noen av disse programmene på Apples developer-området.