Nnywellness.com

Nøkkel forskjeller mellom Verizon's iPhone vs AT&T's iPhone


Nøkkel forskjeller mellom Verizon's iPhone vs AT&T's iPhone

Selv om begge Verizon og AT & T tilbyr kundene Apple iPhone, versjonen av iPhone er forskjellig mellom de to operatører. Forskjellene mellom Verizon iPhone og AT & T iPhone kan ikke alltid være synlig for det blotte øye fordi virkelige forskjellene ligge med teknologien inne telefonene. Noen av disse forskjellene inkluderer tilkobling teknologi, sentrale tilgjengelighet og Wi-Fi het flekk evnene.

Tilkobling

Den største forskjellen mellom Verizon og på & T iPhone er teknologien som brukes til å koble til service skaffe nettverk. AT & T tilbyr et UMTS standard kompatibel tilkobling for sin iPhone-brukere. Verizon tilbyr iPhone en standardtilkobling for CDMA og tilby ikke en 4G iPhone fra August 2011. Hva dette betyr er at antennen på ATT & iPhone teoretisk gir deg raskere dataoverføringshastigheter.

Nedlastingshastighet

På grunn av ulike tilkobling teknologi brukes mellom iPhone operatører, varierer de maksimale nedlastingshastigheten. I teorien tilbyr ATT & iPhone nedlastingshastigheter mer enn dobbelt som tilbys av Verizon's iPhone. Uansett interne telefon teknologien, men stole nedlastingshastigheter på tilgjengeligheten av service skaffe nettverk. Derfor varierer disse hastigheter dekningsområdet hvor du bor og hvor du reiser.

Roaming-tilgang

AT & T iPhone-brukere har fordelen når det gjelder roaming tilgang. Selv om begge AT & T og Verizon inneholder sentrale funksjoner når du reiser, UMTS connectivity standarden som brukes av ATT & iPhone er tilgjengelige utenfor USA. Dette gjør at & T's iPhone et bedre alternativ hvis du reiser ut av landet regelmessig. Den CDMA-teknologien brukt av Verizon iPhone begrenser muligheten til å bruke telefonen når du reiser ut av landet fordi ikke alle nasjoner støtte for denne teknologien.

Trådløs Hotspot evner

IPhone tilbudt av Verizon har evnen til å operere som et trådløst hot spot for opptil fem enheter samtidig. Verizon iPhone kan i tillegg gjøre iPad, bærbar PC og netbook 3G data til Wi-Fi-signaler. Men dette stopper når iPhone ringer. AT & T tilbyr ikke Wi-Fi het flekk evnene.

Pris

Basisprisen for iPhone er sammenlignbar mellom de to operatører, selv om spesialtilbud kan variere. Kostnaden for dataabonnement, men varierer mellom AT & T og Verizon. Verken selskapet tilbyr et ubegrenset dataabonnement, men har forskjellige planer å dekke dine databehov. Disse planene økning i pris som data godtgjørelse øker. Begge lade flatt overage priser, men disse prisene varierer data plan abonnementet.