Nnywellness.com

Hvordan en krets fungerer med en bil Alarm


Hvordan en krets fungerer med en bil Alarm

Krets komponenter

Kretser er en grunnleggende komponent for enheter som bruker strøm for å kjøre. Dens hovedformål er å gjøre bruk av en elektrisk strøm ved å dirigere strømmen fra ett punkt til et annet. De mest grunnleggende kretser har en strømkilde og en belastning. Et eksempel på en strømkilde er et batteri. Batterier har en negativ og en positiv terminal som er nødvendig for en gjeldende for flyten.

Et eksempel på en belastning er en alarm. Banen til gjeldende ville gå fra batteriets negative terminalen, gjennom belastning, og deretter tilbake til batteriets positiv terminal. Så når strømmen av elektrisitet endres, vil alarmen gå av. I en bil alarm krever denne grunnleggende kretsteknikk ekstra funksjoner for å gjøre det arbeide effektivt. En av disse funksjonene kalles en bryter.

Bil Alarm komponenter

Vanligvis bilalarm er utformet for å gå ut når en dør eller vindu er åpnet, eller en rystende oppstår. Svitsjer er utviklet for å regulere gjeldende som renner fra batteriet til alarmen, så når en bryter er «snudd,"alarmen går. For et alarmsystem finnes det to måter som bryteren kan konfigureres til å arbeide innenfor krets - som en åpen krets system, eller som en stengt-kretsløpet system.

Den vanligste plasseringen for bytte enheter er inne en bil døren, så alarmen kan gå av når døren åpnes. Et lukket system bruker bryteren for å holde krets åpen så strøm kan flyte, betyr alarmen går av når gjeldende er brutt. I et lukket system, bryteren brukes til å sperre av gjeldende, betyr alarmen går av når kretsene er stand til å flyte gjennom kretsen.

Forebyggende funksjoner

Siden begge lukket og åpen-krets systemene er avhengig av en kontinuerlig strøm fra strømkilden, er alle en innbruddstyv måtte gjøre koble kilden for å holde alarmen høres ut. For å unngå dette, inkluderer dagens alarmsystemer også en kontrollboks. Kontrollboksen er koblet til alarmen, samt alle krets tilkoblinger. Det har også sin egen strømkilde. Når en krets tilkobling er manipulert, utløser kontrollboksen alarmen. Når sirenen høres, det kan bare være slått av ved å skrive inn en sikkerhetskode. Denne funksjonen sikrer at alarmen systemets strømkilde forblir intakt. Andre funksjoner i dagens systemer inkluderer bevegelsesdetektorer, karakteristiske sirenelyder og viktige fobs brukes å de-aktivere systemet.