Nnywellness.com

Hvordan synkronisere kalenderen lyn


Hvordan synkronisere kalenderen lyn

Brukere refererer vanligvis til kalenderen lyn tillegget som Thunderbird lynet. Den lar deg opprette og vedlikeholde tidsplanen daglig i Thunderbird. Du kan også administrere kalenderne på et lokalt nettverk, eller dele dem på andre nettverk. Hvis du vil holde oversikt over timeplanen din underveis, har du muligheten til å synkronisere den til mobiltelefonen. Bare vet at ikke alle mobiltelefoner støtter lyn tillegget. Kontakt leverandøren mobiltelefon om telefonen din er kompatibel med kalenderen lyn.

Instruksjoner

• Fest den ene enden av USB-kabelen til mobiltelefonen kontakten. Koble den andre enden til din stasjonære PC eller bærbar USB-port. På en bærbar PC, er USB-port vanligvis plassert på venstre side av laptop's base. For en datamaskin med kan USB-porten finnes på forsiden eller baksiden av datamaskinens harddisk tårnet.

• Sett inn et synkroniseringsprogram som fulgte med telefonen. Hvis du ikke har sync programvare, kontakt din mobilleverandør. Vent til programvaren lastes inn på datamaskinen.

• Klikk "Sync alternativer." En liste over datamaskinens filer og programmer skal vises. Søk og velg Thunderbird lyn.

• Velg kalenderne du vil synkronisere fra det miste-ned menyen. Dra og hold dem i Synkroniser-panelet. Trykk "Alt," "Ctrl" og "Slett" for å velge mer enn én.

• Klikk "Synkroniser." Vent til synkroniseringsprosessen å fullføre. Når du blir spurt, kan du fjerne USB-kabelen fra telefonen og datamaskinen.

Tips og advarsler

  • Ikke koble USB-kabelen ved synkronisering. Dette resulterer i tap eller skade på data.