Nnywellness.com

Hvordan fjerne slettede tekster fra telefonen


Hvordan fjerne slettede tekster fra telefonen

Du kan ha slettet tekst fra en telefon bare for å finne at det egentlig ikke har gått. Det kan lett bli gjenopprettet av en rettsmedisinske enhet utviklet for å gjenopprette slettede tekstmeldinger av noen som vet hva de gjør. Så hvis du har hemmeligheter du trenger å holde skjult, bør du vite hvordan du fjerner slettet tekster fra telefonen permanent.

Instruksjoner

• Slett tekstmeldingene dine manuelt ved å klikke på meldingen og velge "Slett" eller gå til menyen og bruke "Slett alle"-knappen. Men vil ikke dette fjerne teksten; det bare gjør det utilgjengelig. Hvis noen skulle komme sammen med tekstverktøyet for gjenoppretting, kan de gjøre det tilgjengelig igjen og lese meldinger.

• Har en venn sender du tekstmeldinger eller sende flere tekstmeldinger med ledig online tekstil service (se ressursene nedenfor) til innboksen din er full. Dette overskriver gamle melding minnet i telefonen slik at den slettede meldingen er ikke lenger tilgjengelig.

• Gå gjennom disse meldingene, og slette dem ved hjelp av funksjonen "Slett alle" på telefonen. Dette sikrer at alle slettede tekster er fjernet permanent fra telefonen.