Nnywellness.com

Hvordan bli kvitt en bil betaling


For mange enkeltpersoner er car betaling en av de største utgiftene de pådrar en måned med leie eller boliglån som først. Bli kvitt en bil betaling er mulig, men tar innsats og arbeid. Her er noen tips om hvordan å bli kvitt en bil betaling.

Instruksjoner

• Gjør mer enn Minimumsbetalingen. Når du gjør din månedlige betaling, betale mer enn Minimumsbetalingen beløpet. Hvis mulig, prøve å doble betalingsbeløpet. Hvis du dobler Minimumsbetalingen, vil du kutte begrepet ned med nesten halvparten. Selv om det er bare $20 eller $50 mer enn minimumsbeløpet, sette hva ekstra penger kan du mot lånet. Hvor over minimumsbeløpet vil brukes av kjøretøyet. Du får lånet betalt ned så raskt som mulig.

• Har et verft salg eller selge noe av verdi. Hvis du har elementer liggende rundt huset som du ikke bruker lenger, har verftet eller garasje salg. Dette kan ikke bringe i massevis av penger, men det kan ta noen. Selv om du tjener $200 i verftet salg, du kan bruke pengene mot lånet og bli kvitt ting liggende rundt huset på samme tid.

• Selge bilen. Hvis du virkelig ønsker å kvitte seg med bil betaling rask, selge bilen. Prøv å selge bilen for mer enn du skylder på den. Med pengene fra salget, kjøpe en bil som du kan betale penger for. Du ønsker å betale kontant for en annen bil så du trenger ikke å ta ut et lån. Hvis du ikke har råd til å kjøpe en bil med kontanter, lagre for en. Mens du lagrer til en annen bil, dra nytte av offentlig transport, som busser, tog, trikk eller drosjer. Du kan vurdere carpooling med noen og gi dem penger for gass hver uke.

• Repossess bil. Hvis du ikke kan gjøre bilen betalinger og ikke kan selge bilen på minst hva du skylder på det, banken kan repossess bil. Dette ser ikke bra på kreditt rapporten og du bør prøve å unngå det hvis mulig. Men hvis det kommer til å spise og overlevende eller din bil betalinger, kan repossession av banken være den eneste måten å kvitte seg med bil betaling.

Tips og advarsler

  • Selge bilen og kjøpe en bil for kontanter. Hvis du ikke har nok penger til å kjøpe en bil for penger, spare penger og dra nytte av offentlig transport før du gjør.
  • Ikke ta på andre gjeld, som personlig lån eller linjer med kreditt, å kvitte seg med bil betaling. Prøve å eliminere gjeld alle sammen.