Nnywellness.com

Hvordan få billigste bensinpriser i mitt område


Hvordan få billigste bensinpriser i mitt område

Gasspriser fortsetter å stige igjen. Hvis du er som meg, hater du å fylle opp tanken og se på den endelige prisen. Vi måtte kjøpe gass, men du kan spare penger ved å finne billigste bensinpriser i området.

Instruksjoner

• Søk på weben etter billigste bensinpriser. Mange nettsteder holde orden på billigste bensinpriser. Billigste bensinpriser i mitt område er vanligvis minst 10 til.15 lavere enn vanlig gass.

• Fylle opp tanken. Selv om din tank full bare halvparten, gå videre og fylle opp. Hvis du vente til er siste minutt vil du bli tvunget til å betale prisen nærmeste bensinstasjonen lading.

• Hold deg unna travle steder og motorveier. Gass er alltid høyest i høyt trafikkerte områder. Kjøre de ekstra 5 miles å komme vekk fra trafikken og du vil bli belønnet med billigste gass rundt.

• Kjøpe gass i midten av uken. Gass-selskaper som å stige gasspriser i løpet av helgen og ferier. Unngå å fylle opp tanken på disse anledninger. Hvis du vet at du skal reise på ferie, fylle opp et par gass bokser tidlig og lagre dem i garasjen.

• Bruke kredittkort til å betale for gass. Mest gass-selskaper tilbyr egne kredittkort som kan spare deg opptil 5% på hver gallon av gass. Dette er en flott måte å sikre at du får den billigste gassen.