Nnywellness.com

Hvor å sette på en Mazda 626 serpentin beltet


Hvor å sette på en Mazda 626 serpentin beltet

Lik Mazda 6, 626 kjører på en motor som utnytter serpentin beltet systemet å kjøre ulike komponenter i motoren, som dynamoen og servostyringspumpe. Et enkelt, ubrutt belte som går gjennom motoren, serpentin beltet kan fray og bryte over tid forårsaker en rekke komponenter i motoren ikke virker lenger. Hvis dette skjer, må du installere et nytt belte. Mens den eksakte modellen av 626 du eier vil diktere trinser og komponenter serpentin beltet ruter gjennom, er generelle installasjonen identisk i alle modeller.

Instruksjoner

• Parkere din Mazda 626 på en flat, jevn område slik at bilen ikke tilfeldigvis rulle. Sett på parkeringsbremsen og la motoren 30 minutter for å kjøle ned (Hvis du har kjørt det). Åpne panseret på bilen og bruke en skiftenøkkel å løsne og fjerne negative batterikabelen. Finne serpentin beltet ruting diagrammet på undersiden av panseret og bruke den som en guide til å finne den automatiske belte strammer skivene, samt en referanse til rute det nye beltet gjennom trinser av motoren (antall trinser vil variere avhengig av den eksakte modellen av 626 du kjøre).

• Distribuere nye serpentin beltet, starter med den Veivaksel skivene nederst på motoren. Nå denne skivene med står ved siden av bilen og nå gjennom motoren å sløyfe beltet over skivene. Følg stien angitt på diagrammet, distribuere beltet gjennom de resterende trinser i motoren, med den strammer skivene lagret for sist.

• Finner den belte strammer skivene referert på serpentin beltet diagrammet og finne bolten som stikker ut på siden av skivene. Knytte en passende størrelse socket over slutten av bolten og fest den tilsvarende ratchet for innflytelse. Bruk makt på ratchet og rotere det mot klokken for å løsne den strammer skivene. Tillate flere sekunder av spenning utgivelse før skyve det nye beltet over den strammer skivene. La den skivene tilbake til lukket posisjon å stramme beltet.

• Erstatte negative batteri ledelsen og lukke panseret på i 626. Start motoren og la bilen kjører i flere minutter før du kjører det å gi strammer skivene tid tautness av beltet.