Nnywellness.com

Hvordan laste ned bilder fra en Nikon-kameraet


Hvordan laste ned bilder fra en Nikon-kameraet

Noen digitale Nikon-kameraer har flyttbare mediekort som kan tas ut av kameraet og koblet til en gjeldende port på datamaskinen. Disse minnekortlesere, men er ikke samlet med Nikon-kameraet, og krever derfor en ytterligere innkjøp. Nikon kameraet kan kobles direkte til datamaskinen med den medfølgende USB-ledningen for å laste ned bilder fra kameraet til harddisken. Når bildene er lastet, kan de slettes fra kameraets minnekort å gjøre plass til flere bilder.

Instruksjoner

• Åpne kontakten på siden av kameraet Nikon. Dette vil vanligvis være plassert på venstre side av kameraet. Døren merkes med USB-ikonet, som ligner en tre-spiss pil.

• Sett den lille enden av USB connector-kabelen til porten på kameraet. Kabelen vil passe i bare én retning, så rotere kabelen hvis det ikke passer. Ikke press kabelen til kameraet-port.

• Koble den andre enden av USB-kabelen til USB-porten på datamaskinen. Maskinen vil automatisk gjenkjenne kameraet og åpne et vindu som spør hva du ønsker å gjøre med media (fotografier) på kameraet.

• Merk alternativet "Kopi bilder til en mappe på datamaskinen". Det bør være den første i listen. Klikk på "OK"-knappen. Windows vil be om plasseringen av mappen eller kan du opprette en ny mappe. Når du har valgt mappens navn, klikk "OK".

Max OS x, vil kameraet montere som en ekstern stasjon. Tilgang til kameraet i Finder, markere bildefilene du vil kopiere, og dra dem til en plassering på datamaskinen.

• Klikk på "Trygg fjerne isenkram"-ikonet i systemstatusfeltet. Velg alternativet "Trygg fjerne USB-masselagringsenhet" fra menyen.

På Mac OS X, velger du knappen "Kaste ut" i Finder-vinduet ved siden av kameraikonet for.

Tips og advarsler

  • Navigere kameraet menyen når du har lastet ned bilder og se etter et alternativ som sier "format minne" eller lignende. Dette alternativet vil fjerne kameraets minne og tillate deg å ta flere bilder.