Nnywellness.com

Feilsøke en overopphetet Elektrisk Motor


Spenning

Elektriske motorer er designet for spesifikke spenninger. Hvis du setter for mye spenning gjennom motoren, vil krets og ledninger bli skadet. Dette er på grunn av det faktum at strøm er virkelig og er en form for energi er varme. Sjekk å se om det er noen smeltet ledninger, eller hvis motor kretser vises svarte eller smeltet sammen. Kontroller at spenningen for motor brukes riktig.

Last

Elektriske motorer er bygget for å overføre en viss mengde energi til belastningen (f.eks en hjul). Hvis din motor fungerer tregt eller sliper, kontrollerer du at du ikke setter overdreven krav på motoren ved å overføre mer energi enn det er dugelig av overfører.

Shorts

Ledningene og kontaktpunkter i elektriske motorer noen ganger bryte eller bli svak. Dette fører til at motoren å prøve å operere på optimal spenning, som stammer deler av motoren. Resultatet er overoppheting og utbrenthet. Kontroller Hvis ledningene har bare poeng, eller hvis det er korrosjon på kontakter. Hvis nødvendig, erstatte ledninger og rense korrosjon av med stålbørste eller grunnleggende (ikke Sure) løsning som vil redusere oksidering.

Dårlig isolasjon

Elektriske ledninger i en elektrisk motor må ha riktig isolasjon skal fungere, fordi dårlig isolasjon fører shorts og varmeoverføring. Etter noen isolerte deler som synes å ha sprakk, ufullstendig eller ellers kompromittert isolasjon og erstatte deler eller isolasjon.

Smuss

Skitt, støv og andre forurensninger kan bygge opp på kretser, kabling og deler av elektrisk motor. Dette kan forårsake forbindelsene mellom motoren og den elektriske kilden skal virke ineffektivt. De kan også blokkere varme ventiler og fans som er ment å kjøle motoren. Kontroller at motoren ikke er skitne, og hvis det, koble strømforsyningen fra motoren og rense den ut.