Nnywellness.com

Bruke en hendelse lysmåler


Når belysning en scene for en film eller et bilde, er det ingen og bare riktig eksponering. Det er uendelig måter å opprette et bilde som er tiltalende og interessant. Eksponering av et objekt på film er relatert til mengden av lys som faller på objektet eller innfallende lyset. Innfallende lyset kan måles med en lysmåler.

Instruksjoner

• Hold måleren i posisjon av (eller i samme lys) og peker på kameraet. Lysmåler har en gjennomskinnelig plast halvkule som simulerer lys-samling evne til et typisk tredimensjonalt objekt. Dette er delen å peke på kameraet eller hold i lys.

• Hold knappen på siden av lysmåler nede i flere sekunder mens rette den mot lyset.

• Se på lesing på meter. Lysmåler bør gi deg en lesning f-stop måling. Dette vil fortelle deg på hva f-stop kameraet bør settes. Noen lys meter vises også mengden av lys som faller på motivet i foten stearinlys.

Tips og advarsler

  • Mange bruker hånden til å skjerme bak lyset av lese- og kanskje også separat lese nøkkelen, fyll, siden lys og tilbake lys.
  • De fleste hendelsen lyset meter har også en flat tallerken som hemisfæriske kollektoren. Noen foretrekker flat disken for å måle personlige lys. Til flat disken bare skru hemisfæriske samler og skruen flat disk på måleren inne det likt flekken.
  • En hendelse lysmåler vil ikke bli påvirket av bakgrunnen. For eksempel når innspillingen ute i skyggen og kan en over-lys bakgrunn ødelegge skutt. I tilfeller som dette, kan man justere lesing av en halv til tre fjerdedeler av en stopp å ha en over-lyse eller over mørk bakgrunn.