Nnywellness.com

Hvor å hekte en Roto fase til en Motor


En Roto fase er også referert til som en fase omformer, men i faktiske følelse det er mer av en fase generator siden det kan skape en tre-fase strøm fra en enkelt fase linje. En Roto fase genererer en enkelt spenning som produserer en tre-fase strøm når paralleller med to spenninger avledet fra en ett ansikt linje. En Roto fase er en mekanisk enhet som kan kobles til flere motorer og utfører gunstig godt med statisk faser.

Instruksjoner

Trekke en Roto fase til en motor

• Kontroller Roto fasen på mottakeren for manglende deler eller skade, og rapporter eventuelle tap på fabrikken eller operatør av serienummeret og Roto fase modellen. En Roto fase kan monteres i enhver posisjon, enten vannrett eller loddrett.

• Koble linjene merkede L1 og L2 gjennom en separat beskyttende enhet til Roto fase terminalblokken T1 og T2. Kjør bakken ledningen til konverteringsprogrammer rammen og sikre alle rør og boksene er jordet. Koble til T3 som refererer til produsert fase fra konverteringsprogrammet Roto og merket T3 Trefaset motor eller distribusjon-panelet.

• Angir linjer som er L2 og T3 bruker et analogt voltmeter når bare konverteringsprogrammet fase kjører. Dette gjør du ved å bekrefte innkommende spenningsnivået topp terminalen til motor magnetiske starteren. Høyeste spenningen i mellom 265 og 295 volt er L1 til T3, mens L1 til L2 og L1 til T3 er mye lavere, rundt 240 til 245 volt. Koble enkelt fasen av L1 og L2 til den tre-fase motorer.

• Start Roto fasen før energigivende motorene og det bør velge full hastighet innen tre til fire sekunder. Se etter løse tilkoblinger, beskyttelse tilbakestille breaker og spenning leveringsstedet hvis det ikke starter. Sjekk for låst kulelager, feil matespenning, feil tilkobling og defekt eller frakoblet kondensatorer hvis den Roto-fasen kommer å øke sakte. Se etter løs panelet lokk og sikre enheten er montert på nivå bakken Hvis Roto fasen er bråkete.

Tips og advarsler

  • Aldri koble magnetiske kontroller eller noen enfase belastning til T3, som er linje identifisert av den høyeste bakken spenningen.