Nnywellness.com

Hvordan aktivere lyd på Youtube-videoer


Vel, har der vi den. Stedet for å gjøre alt lovlig, som du er ment å, du gikk videre og publisert opphavsrettsbeskyttet materiale, dermed tar bort fra potensielle fortjeneste av video maker. Som et resultat, Youtube gikk videre og deaktivert lyden på videoen. Du er nå peeved fordi ulovlig publiserte arbeidet har ingen lyd. Vel... frykt ikke, jeg har en løsning.

Instruksjoner

• Last opp din video. Legge alle opphavsrettsbeskyttet søppelpost du vil til det. Faktisk, oppfordrer jeg selv det hvis du ønsker å teste denne metoden ut. Jeg hører Disney ikke liker folk bruker opp sine ting (selv om mange av deres historier er allemannseie. Hysj! ~). Last opp det du ønsker. Nemlig, er det som blir dempet lyd.

• Klikk "MyVideos". Fra MyVideos, du finne med opphavsretten kravet useriøs på den. Derfra går MyVideos - tvist opphavsrett krav. Det bør være et område hvor du får velge en grunn for uenighet. Dette er viktige området her.

• Kopier og Lim dette inn i "Velg grunn for konflikt"-området.

Copyright Ansvarsfraskrivelse Under § 107 i Copyright Act 1976, godtgjørelse er laget for rettferdig bruk til formål som kritikk, kommentar, nyhetsreportasjer, undervisning, stipend og forskning. Rimelig bruk er en bruk tillatt ved copyright lov som ellers kan være krenkende. Non-profit, utdanning eller personlig bruk tips balansen i favør av rimelig bruk.

• Det vil være et område for signaturen, og setningen i god tro. Skriv navnet ditt i signaturen området. I uttalelse området, kopier og Lim dette inn i den.

Jeg har en god tro om at materialet ble deaktivert som følge av en feiltagelse eller forveksling, og at jeg ikke er bevisst misbruker denne innsigelse.

Du er ferdig. Klappe deg selv på ryggen for å slå systemet! Nå gå videre og laste opp alle opphavsrettsbeskyttet materiale du ønsker.

Tips og advarsler

  • Du kan gjøre dette med de fleste videoene som har lyd deaktivert. Det strikkes hver gang jeg har gjort det.
  • Ikke ansvarlig for b4n for å slå systemet. Neste på listen min... CIA og crack!