Nnywellness.com

Feilsøke klimaanlegget i en Lincoln Navigator


Problemer med aircondition kan være ganske vanlig i biler. Spare en masse penger ved å unngå en tur til forhandleren har dette problemet løst ved å følge noen enkle trinn for å prøve og aircondition feilsøking i din Lincoln Navigator.

Instruksjoner

• Se om problemet er så enkelt som en blåst sikring. Det er sannsynligvis en blåst sikring hvis temperaturkontroll på dashbordet synes å fungere, men har ingen innvirkning på luften. Sikringsskapet i en Lincoln Navigator ligger ved bremsen den nedre venstre på rattet. Lirke av panelet sikringsdekselet og finne blåst sikringen.

• Ta en titt på kontrollpanelet deretter hvis kontrollene ikke fungerer i det hele tatt. Koble negative batterikabelen. Koble Skift spaken dekselet, og deretter den elektriske kontakten. Skru ut skruene som holder trim dekselet på Skift-panelet. Frigjøre fire klippene for å trekke trim panelet av.

• Koble de elektriske kontaktene, ta fire mer skruene, åpne lyd enhet dekselet hele veien, frigjøre klippene i hvert hjørne og fjerne kontrollpanelet klima.

• Lytte til viften motoren til å virke riktig mens motoren er i gang med aircondition kontrollene slått til høy. Justere dem fra lav til høy sørge for viften motoren støy øker og reduseres tilsvarende.

• Finne viften motoren i en Lincoln Navigator under passasjeren side lavere trim panelet. Skyv teppet. Koble tilkoblingen fra viften motoren, Fjern fire skruene og trekk den motor ut.