Nnywellness.com

Hvordan installere Coil Over støt på en Chevy


Hvordan installere Coil Over støt på en Chevy

Installere spiral over støt på en Chevrolet kan øke lastekapasitet og gi en økt ri. Disse coil over typer dempere bruk en metall vår rundt sjokk kroppen å dempe og stram turen av et kjøretøy. Gjennomsnittlig bakgården mekanikeren kan installere coil over støt på en Chevy lastebil i ca 30 minutter.

Instruksjoner

• Fjern de gamle sjokk. De holdes med store lavere bolter og twin øvre bolter. Lavere bolten vil kjøre gjennom mount hull i sjokk og i en L-formet mount på bakakselen. Øvre fjellet kobles til undersiden av kroppen med to mindre bolter som går gjennom en plate. Fri fra disse festene, vil sjokket trekke ut lett.

• Plasser nye spolen over sjokk på mounts og sjekk klaringer. Spolen som brytes rundt sjokk casing forstyrre noen utstyr. Bakre eksos system og bakre suspensjon er i bevegelse under normale kjøretøy operation, og disse må endres for å imøtekomme større dimensjoner av spolen.

• Bolt spolen over støtdemper på mounts. Topp festet av sjokk har en adapterplate for Chevrolets, slik at den passer tett mot toppen mount. Lavere bolten vil gli på fjellet når lavere festet er stilt opp med bolt-hull på mount.

Tips og advarsler

  • For enkel i bolter lavere festet, ikke kutte holderen slips på sjokket til toppen mount er på plass.
  • Ikke endre spolen eller fjerne det fra sjokk.