Nnywellness.com

Kan du ta en kassett på en CD?


Lydkassetter var en populære musikk-format, fra deres introduksjon i 1960 sent på 90-tallet. Du kan ha en samling av favoritt bånd du hørte i bilen. Den gode nyheten er at du kan nyte disse innspillingene på CD. Du trenger en datamaskin, programvare, kassettspiller og en tilkoblingskabel. Hvis du ikke har dette, kan du sende båndene til en tjeneste som kan kopiere dem til CD for deg.

Krav

Hvis du vil overføre en kassett til CD selv, trenger du en datamaskin med mulighet for stereo, CD-R-stasjon og programvare. Heldigvis gjelder dette for nesten alle PC solgt siden tidlig 90-tallet.

Du trenger også en stereo kassettspiller. Hvis du ikke har en kvalitet komponent-stereo modell, fungerer også en bærbar, forutsatt at du bruker batterier.

Du trenger en kabel å få signalet fra kassett spilleren til datamaskinen. De fleste datamaskiner akseptere en stereoplaten mini plugg (1/8" eller 3,5 mm) for linje-nivå lydinngang. Hvis du bruker en bærbar kassett spiller, som vil ha mini-plug-in-stil kontakten også, så en kabel for som vil ha en mini stereo pluggen i begge ender. Hvis du har en komponent stereo kassettspiller, har den et par RCA utgangene; kabelen har en stereoplaten mini plugg i ene enden og et par RCA-plugger på den andre. Enten kabel bør være lett å finne hvor elektronikk tilbehør selges. Mens du er ute shopping, plukke opp en pakke med CD-R-plater.

Freebies

Det finnes gratis programvare for å gjøre opptak på datamaskinen. De fleste datamaskiner som kjører Microsoft Windows har for eksempel en tilbehør program kalt Lydinnspilling. For å bruke den, gå til Start-knappen, gå til alle programmer, deretter tilbehør, og underholdning og Lydinnspilling. Koble kassett spilleren til datamaskinen med kabelen. Sett kassetteninn, klikk på record-knappen på programmet, deretter trykker play på kassett maskinen. Når du klikker Stopp i programmet, vil det spare en stereo lydfil. Hvis du ikke tankene stopper og starter tape for hver sang eller opptak hele siden av tape som ett spor, er alt du trenger. Hvis du vil sanger som separate spor, må et mer sofistikert program.

Audacity er et program som er tilgjengelig som en gratis nedlasting. Det, også, kan gjøre opptak på datamaskinen fra en kassett. Det vil også la deg manuelt redigere sangene til enkelte spor.

Spesialitet programvare

Du kan kjøpe spesialitet programvare for å kopiere innspillinger fra kassetter til CD. For eksempel programmet spinne den atter deles automatisk opptak i individuelle spor og kan utføre støyreduksjon for bedre lyd. Hvis du har mange kassetter kopiere, kan dette være verdt pengene. Et annet program, Golden poster Vinyl til CD omformer, har mange av de samme funksjonene.

Tjenester

Hvis du ikke har tid til å gjøre opptak, kan du ha noen gjøre konverteringen for deg. Mange profesjonelle medieselskaper vil dub kassetter til CD for et gebyr. Du sender din kassetter til dem. De vil gjøre alt overføre arbeidet og returnere din kassetter med CDs.