Nnywellness.com

Hvordan du justerer Samsung DLP


Hvordan du justerer Samsung DLP

Samsung DLP TV er en HD-TV som bruker "digital lys projeksjon" teknologi utviklet av Texas Instruments til å tillate deg å oppleve HD-innhold i høy kvalitet mote. Om fabrikken angitt bilde standardinnstillingene fungerer fint for fleste, hvis du vil justere alle typer innstillinger på din Samsung DLP, trenger du bare å bruke den inkluderte fjernkontrollen.

Instruksjoner

• Slå på din Samsung DLP TV.

• Trykk på "Meny"-knappen på fjernkontrollen for TV. Dette vil bringe opp en innstillinger-menyen på TV-skjermen. Velg "Setup" sub-menyen vise en rekke alternativer som kan brukes til å endre deler av TVen.

• Velg "Språk" endre språket meny oppføringene vises i. Merk at standardspråket vil være "Engelsk", men du kan endre den til en rekke andre språk som spansk og fransk slik det passer.

• Velg "V-Chip" å slå på Foreldrekontroll funksjonene i din Samsung DLP. Du kan bruke denne menyen til å blokkere bestemte kanaler og programmer basert på TV klassifiseringen eller innhold du ikke tror barna er helt klar for.

• Bruk innstillingen "Bilde" endre elementer av måten TV bildet vises. Du kan endre kontrasten (forholdet mellom svart til hvit som bildet viser i), lysstyrke, fargetemperatur og balansen av farger rød, blå og grønn med disse alternativene. Lek litt med innstillingene til det generelle bildet er til din smak.

• Bruke "Picture Mode" for å endre alle innstillingene på din Samsung DLP tilsvare en av tre tilgjengelige forhåndsinnstillinger. Disse forhåndsinnstillinger er "Film", som er en måte å maksimere bildekvaliteten mens du ser på filmer, "Standard" og "Sport" (som forbedrer lysstyrke for handling-intensive sportsarrangementer).

• Bruke innstillingen "Skarphet" og "Bråk reduksjon" for å kontrollere detaljene i bildet som vises av TVen. Hvis du tror bildet på en bestemt kanal er også "myke", øke skarpheten for å se flere detaljer. Øk innstillingen "Bråk reduksjon" å kvitte seg med bilde kvalitet "støy" korn og å styrke kantene på objekter i bildet.

• Trykk på "Meny"-knappen på fjernkontrollen en gang avslutte den på skjermen meny og lagre endringene. Du kan endre innstillingene igjen når som helst ved å trykke på "Meny"-knappen på fjernkontrollen.