Nnywellness.com

Hvordan å blande syntetisk olje med ikke syntetisk olje


Hvordan å blande syntetisk olje med ikke syntetisk olje

Med innføringen av syntetiske oljer, syntetisk olje blander og ulike andre olje tilsetningsstoffer innledet med forvirrende, og noen ganger feilaktig annonsekampanjer, er det vanskelig for den gjennomsnittlige forbrukeren å vite hva som er hva i motor olje verden. Men er fakta ikke på langt nær så forvirrende som feilinformasjon og hype flyter om. Syntetisk olje er en menneskeskapte forbedring av standard olje, men to kan blandes uten dårlig effekter som noen fornuft tiltak tatt første.

Instruksjoner

• Kjøpe samme merke, hvis mulig, og samme vekt olje i ikke-syntetisk og syntetisk. Hvis du planlegger å gjøre flere oljeskift, er det sannsynligvis best å kjøpe et tilfelle av hver å spare noen kroner.

• Avløp olje i en dråpe panne og erstatte oljefilteret som du normalt ville for en olje endring. Installere bunnpluggen.

• Hell like mye både syntetiske og ikke-syntetiske oljer i påfyllingsstussen olje. Du må sørge for at de er begge samme vekt, som du ikke noen gang vil blande vekter (dvs. ikke bland en 10w30 standard olje med en 5w20 syntetisk olje). Hvis din olje fyll cap ikke sier hva vekt bør du, sjekk måling. Hvis det ikke er preget på måling, se brukerhåndboken. Hvis alt annet svikter, ringe forhandleren for olje vekt spesifikasjoner.

Tips og advarsler

  • Ikke bekymre deg blande to oljer. Syntetisk blander at mange reparere fasiliteter bruk og auto deler butikker selger i quarts og galle, er ikke mer enn en 50/50 blanding av syntetisk og ikke-syntetisk olje. Det anbefales ikke å blande merker, men gjør så en gang i en stund vil ikke ha noen langsiktige effekter på bilen din.
  • Du kan endre fra full standard olje til full syntetisk olje og tilbake igjen med ingen effekter på motoren, hvis bilens bestemt brukerhåndboken stater bør du bare kjøre full syntetisk. Men er dette vanligvis bare tilfelle med sports biler, for eksempel Corvette.