Nnywellness.com

Hvordan erstatte en Ford Ranger 2001 drivstoffpumpe


Hvordan erstatte en Ford Ranger 2001 drivstoffpumpe

Drivstoffpumpe i 2001 en Ford Ranger er en integrert samling bestående av pumpen og sende enhet. Pumpen ligger i drivstofftanken og er tilgjengelig fra toppen. Pumpens jobb er å trekke bensin fra Rangers bensintank og pumpe det fremover i drivstoff linjene til drivstoff sprøytebrukere. Drivstoff sende enhet overfører drivstoff nivå informasjon fra drivstofftanken til gass måle på dashbordet. Hvis pumpen eller avsender mislykkes, må du erstatte hele samlingen.

Instruksjoner

• Høyne Ranger's hood og koble fra negative batterikabelen ved hjelp av batteriet terminal skiftenøkkelen.

• Bruke socket satt til å fjerne beholde boltene som holder sengen av Ranger lastebilens rammen. Avhengig av konfigurasjonen cab/seng bør du ha fire eller seks bolter for å fjerne. Koble festene i drivstoff filter halsen likkledet med socket sett.

• Løft sengen fra førerens side med hjelp fra hjelperen. Vær forsiktig slik at drivstoff filler halsen klaring fra sengen når du løfter. Når sengen er høy nok til å gi deg tilgang til drivstoffpumpen, holde sengen opp med to jack står. Kontroller at det er opphøyet langt nok til å gi deg tilgang til toppen av gasstanken og sitter trygt på tribunene så det ikke falle deg resten av reparasjonen.

• Pakk en fille rundt spissen av skrutrekkeren og deretter plassere skrutrekkeren mot av drivstoff pumpen låseringen. Tapp håndtaket på skrutrekkeren med gummihammer til låseringen roterer og utgivelser drivstoffpumpe. Dette bør bare krever noen få godt mål trykk med klubbe.

• Løft pumpen opp og ut av gasstanken for hånd. Koble ledninger sele og drivstoff linjene og koble dem til erstatning drivstoffpumpe forsamlingen.

• Legge erstatning pumpen ned i gasstanken, orientere det på samme måte som gamle pumpen før fjerning. Bruk klut, skrutrekker og gummi klubbe for å skru ned låseringen ved å tappe det i motsatt retning.

• Har hjelperen hjelpe deg i å fjerne jack står og senke lastebilen sengen ned på plass. Installer seng bolter på motsatt måte av hvordan du fjernet dem og koble til negative batterikabelen.

Tips og advarsler

  • Hvis det er mulig å ha tre hjelpere seng fjerning er best, men jobben kan gjøres med en assistent.
  • Aldri arbeid på et drivstoff system mens røyking eller nær åpen flamme. Bensin gasser er usynlige og antennes veldig enkelt.