Nnywellness.com

Hvordan fjerne en Silverado makt vinduet Motor


De fleste vinduet motorer for sen-modell Chevrolet Silverados inkluderer vinduet regulator. Med denne typen tokanals systemer er det vanskelig å erstatte vinduet motoren uavhengig. Hvis forsøkt, spesialverktøy trengs og kan muligens forårsake personskade. Utstyret som vinduet motoren er engasjert med å slappe av og er vanskelig å plassere riktig for å installere motoren. Det er ikke en stor kostnadsforskjellen erstatte hele enheten, og gjør så garanterer at det vil fungere.

Instruksjoner

• Fjern de to skruene som Phillips i armrest. Fjern skruene rundt omkretsen av døren. Løft dørpanelet Skyv invertert kroker ut av døren og trekke panelet tilbake et par inches.

• Koble de elektriske pluggene fra bryteren vinduet og døren låsen mekanismer. Fjern fuktighet barriere plast fra døren for å få tilgang til vinduet mekanismen. Koble den elektriske kontakten på vinduet motoren.

• Fjern nøtter i den øvre og nedre delen av vinduet regulator kanaler som sikre regulator til døren. Bruke en 10 millimeter ¼-tommers stasjon kontakt for denne prosedyren. Fjern de tre 10 millimeter boltene som fester vinduet motoren til døren bruke samme socket kombinasjon som før. Løft de to kanalene og vinduet motoren ut av døren.

• Installere ny regulator og motor kombinasjon montering inn døren ved å installere nøtter på to vinduet kanaler først, etterfulgt av tre bolter i vinduet motoren.

• Plugg den elektriske kontakten i vinduet motoren. Erstatte de gjenværende delene i omvendt rekkefølge av fjerning.