Nnywellness.com

Hva er forskjellen mellom Bosch 422A og 422B tørke bladene?


Hva er forskjellen mellom Bosch 422A og 422B tørke bladene?

Discovery Channel's "Storm Chasers" Fjern frontruten med Bosch ikonet ™ svaber blad. Bosch 422 serien bladene utstyrt med dobbel presisjon-spenn springs, en varemerkebeskyttede mikro tørke kanten, en patentert brakett-mindre vindusvisker blad system og en aerodynamisk vind spoiler for å holde bladene fra løfting av frontruten under stormer eller hastighet.

Bosch 422A og Bosch 422B

Den eneste forskjellen mellom disse tørke bladene er hvor de installere på bilen. Bosch 422A installeres på førersiden og Bosch 422B installeres på passasjersiden.

Innovasjon og passform

Bosch utviklet det første elektriske vindusvisker systemet i 1926 og har vært produksjon blader siden. Disse bladene passer et bredt spekter av modeller av innenlandske og utenlandske-laget biler, fra Acura, Chevrolet og GMC til Toyota, og mange i mellom.

Komposisjon

Laget med en spesiell "fx" dual-gummi sammensatte, Bosch kniver, ifølge produsenten, gir en fleksibel myk laget av gummi som reduserer skravling på frontruten mens gir bedre motstand til is og snø buildup med sine brakett-mindre design.