Nnywellness.com

Hvordan slette alle sangene fra en iPod & re-Sync


Hvordan slette alle sangene fra en iPod & re-Sync

Den raskeste måten å synkronisere iPod med musikkbiblioteket er å bruke automatisk synkronisering i iTunes. Hvis du først vil slette alle sangene og andre data fra iPod å sikre at du arbeider fra et blankt felt, kan du imidlertid gjenopprette iPod til fabrikkinnstillinger. Dette frigjør all tilgjengelig plass på iPod sanger. IPod av noen type eller generasjon sync og gjenopprette på samme måte.

Instruksjoner

• Bruke iPod USB-kabelen til å koble iPod til datamaskinen. Åpne iTunes og klikk på iPod under "Enheter" i menyen til venstre i iTunes-vinduet.

• Se øverst i iTunes-vinduet og klikk på kategorien som viser "Summary". Nå klikke på "Gjenopprett" helt slette iPod og gjenopprette til fabrikkinnstillinger. Denne prosessen tar omtrent fem til ti minutter; La iPod plugget i hele tiden. Hvis du vil slette bare sanger, utvide iPod viser under "Enheter" ved å klikke på trekanten ved siden av iPod, og klikk på "Musikk" under iPod navnet. Skriv inn "Ctrl + A" PCer eller "Kommando + en" på Mac å velge alle sanger. Trykk på "Slett" og klikk "Fortsett" når du blir spurt. Dette fjerner sanger fra iPod, men ikke fra iTunes-musikkbiblioteket.

• Velg kategorien "Musikk" ved siden av kategorien "Sammendrag" og klikk "Sync musikk." Når tilbudt forskjellige alternativer, for eksempel synkronisere all musikk eller velge album for å synkronisere, Velg alternativet som passer best for deg. Klikk "Apply" nederst til høyre i iTunes-vinduet for å bruke endringene. La iPod koblet mens sanger sync.

• Klikk på utløserknappen ved iPod oppføring i iTunes under "Enheter" Når synkroniseringen er fullført. IPod er nå full av nye sanger og klar for lytting.