Nnywellness.com

De beste gass kjørelengde hybridbiler


Hybridteknologi har funnet veien til flere og flere biler som har bidratt til å få kostnadene ned litt. Ikke alle hybrider er skapt like, skjønt. Det er "mild" hybrider som bruker batteriet for å hjelpe forbrenningsmotor og "full" hybrider (også kalt "to-modus blanding") kan kjøre på batteristrøm under visse betingelser. Med litt hjelp i miles per gallon (MPG) avdeling kan gjøre en stor forskjell, så mild hybrider fortsatt konsekvent leverer bedre tall enn sine gass-bare kolleger, men glorete effektivitet tallene er fortsatt reservert for alle.

Toyota Prius

Toyota brakt hybrid til massene med Prius som langt outsold de konkurrerende Honda Insight pga fire dører og baksetet. Drivere liker ikke å kompromiss, og Toyota levert høy mpg hytta rom og fasiliteter i Prius, og det fortsetter å tilfredsstille drivere i dag. Tredje generasjon Prius toppet 50 mpg merke i byen med betydelig tøffere EPA testing standarder enn i tidligere år gjør det førstevalget for allsidighet og effektivitet.

Honda Civic Hybrid

Honda kapitalisert på hva det lært fra programmet for tidlig innsikt og utviklet flere av sine beste selgere i mild hybrids. Civic topper mild listen med en 40/45 byen/highway splittelse.

Ford Fusion Hybrid

Ford Fusion, som Civic, er en mild hybrid som også har en konvensjonell forbrenning motor motpart. Premien for oppgradering til hybrid er bratt, men det gir en meget solid 41/36 vurderer størrelse og dens vell av standard utstyr. Alle de ekstra legge vekt samt praktisk som holder den Fusion tall eier litt.

Nissan Altima Hybrid

Nissan har valgt konsistens med mild hybrid oppføringen og resultatet Altima har smaleste spredningen mellom byen og motorvei mpg på listen. Enten du er på motorveien eller sette sammen på overflaten gater, leverer Altima pålitelig ca 34 mpg.