Nnywellness.com

Hva er hensikten med en bil lyddemper?


Forbrenningsmotor brukes av motorvogner avgir ekstremt høyt eksos. Hvis du vil opprette en måte å kontrollere tilbake press av motoren, utviklet en eksos system inkludert en lyddemper. Dette i sin tur bevart viktige elementer av motor, laget mer utholdenhet og, viktigst, hjalp stillhet støy.

Funksjonen

Formålet med lyddemper er ganske enkel. Den er utformet å misdirect tilbake presset av forbrenningsmotor mot motoren eller rundt en indre kammeret. Dette skaper en destruktiv interferens ved flere kamre av kontrollerte støy avbryter hverandre.

Funksjoner

Lyddemperen innløpet er en resonator kammer som kontrollerer og styrer mottrykk av eksos i forbløffet kammeret. Det er to eller flere Bafflene inne en lyddemper som rør med hull boret gjennom dem. Vik Bafflene utvise eksos og spre dem i uttak Bafflene, misdirecting eksos mottrykk og avbryter ut støy gjennom destruktiv interferens.

Typer

Det er alle typer lyddempere for biler. Enten de er lovlige eller ikke, avhenger av hvor du bor. Mange av dagens biler bruker flere lyddemper eller en serie med resonatorer langs strømmen av eksos rør for å stille eksos. Glass pakker eller kirsebær bomber har støtdempende tilbake press og bare absorbere resonans gjennom glass isolasjon, skape en mye høyere effekt.

Historie

Hiram Percy Maxim ble kreditert med å utvikle en av de første halstørklær. Han studerte ved Massachusetts Institute of Technology og ble ansatt av pave produksjon selskapet utelukkende for motorkjøretøyer divisjonen i 1899. Han oppfant skytevåpen lyddemper og utviklet en av de første lyddempere for bensinmotorer.

Størrelse

Lyddempere kommer i alle størrelser og former. Fra produsenten, eksosanlegg er mye mer intrikate da de pleide å være. Oppgradering til ytelse eksos er vanskeligere siden eksosanlegg er laget spesielt for hvert kjøretøy og eksosanlegg nå kanalen gjennom eksos kanalene produsert i understellet kjøretøyene.