Nnywellness.com

PDA-er og andre verktøy som brukes til å kommunisere i det 21


PDA-er og andre verktøy som brukes til å kommunisere i det 21

PDA er ett av et mylder av verktøy som brukes til å kommunisere i det 21. De utrolige fremskrittene innen kommunikasjon har trukket en verden som er tidligere koblet fra fjerne land nært nærmere gjennom teknologi. PDA tilbyr flere måter å kommunisere utenfor en enkel telefonsamtale med bruk av Internett, e-post, tekstil og andre funksjoner. Datamaskiner, tavle-PCer som iPads, og videospill tilbyr innovative måter å kommunisere.

PDA makt kommunikasjon

Tekstil er en kommunikasjon fenomen i det 21.
PDA gir telefonsamtaler, kaller konferanser, emailing, tekstil, multimediemeldinger, videoer, Skype, videosamtaler og mobiltelefon Internett-bruk i én enhet på fingeren tips. Den opprinnelige telefonen med to personer høre hverandres stemme på linjen har utviklet seg til en rekke ulike alternativer. Ringer noens vil PDA trolig få opp hennes bilde, Facebook status, Tweet og unike ringtone.

E-post i håndflaten av hånden

Email pleide å være en metode brukes bare på datamaskiner. Det er en omfattende ennå upersonlig måte å kommunisere for virksomheten og sosialt. Yngre generasjoner sjelden sende e-post. Tekstil er er denne demografiske kommunikasjon valgfrihet. Mens medlemmer av forrige generasjon fortsatt bruke den til å sende dokumenter, diagrammer, grafer, varsler, planlegger, flygeblader og en myriade av andre ting.

Umiddelbart sende bilder og videoer

Sende bilder eller videoer krever noen detaljer eller trykk på PDA. Ofte bilder fortelle en historie bedre enn ord, og siden denne enheten kan ta bilder, spille inn korte videoer og sende dem, bilder og fanget øyeblikk er tilgjengelig for alle verden i sekunder. Disse multimediemeldinger er inkludert i de fleste ubegrenset mobiltelefon kontrakter i USA Med viral spredning av tekstil blant tenåringer og unge voksne i det 21, har videresender disse bildene eller videoene til jevnaldrende også blitt normen.

21st century kommunikasjon utover PDA

Videospill kommunikasjon er en voksende følelse over flere plattformer. Noen sittende i sin stue i Japan kan spille et bilspill med noen i USA i sanntid uten lag. De kan også stemme chat med hodet sett. Spillsystemer tillate folk å sjekke e-posten, vær, netthandel, se filmer tilgjengelig via Internett, surfe på nettet og chatte med sine venner.

Massive multiplayer online spill også styre datamaskinen og konsollen industrien nå. De gir spillere over hele verden sammen med eller mot hverandre. Internasjonale turneringer som bringer best av disse spillerne sammen i person skje ofte. Spillere har også nettsteder tilgjengelig på bærbare datamaskiner, PDAer og smarttelefoner.

Skype fenomenet

Ser personen du snakker med er ansikt til ansikt på en video svært nyttig. Når det ble vanlig sted for de fleste PC og Mac har en innebygd videokamera, ble Skype veldig populære. Den brukes for å koble studenter i ulike land blant annet og ringe familie og venner over hele verden gratis eller et lite pristillegg.