Nnywellness.com

Spesifikasjoner for en 1996 Ford sjefen Shinoda Mustang


1996 Ford sjefen Shinoda Mustang var del av 1994 til 1998 sjefen Shinoda Mustangs som inneholdt ettermarkedet utseende og ytelse pakker for fabrikken bilen. Pakken er oppkalt etter Corvette/Mustang bil designer Larry Shinoda.

Mustang spesifikasjoner

1996 sjefen Shinoda Mustang inneholdt en 101.3-tommers akselavstand og målt 181.5 inches lang. Curbside vekten var 3,411 pounds. Det ble drevet av en 4.6-liters V8-motor 215 hestekrefter og 285 fotpund av dreiemoment. Det var utstyrt med all-hjul ventilerte skivebremser og var i stand til en hastighet på 140 km/h. Sjefen Mustang kom i to pakker: sjefen Shinoda Gen I og Gen II.

Gen jeg

Gen jeg var strengt en opptreden pakke med "Boss" kroppen grafikk, fronten spoiler Budnick hjul, hjulet bluss og bakre "super spoiler."

Gen II

Gen II pakken inkluderte noen ytelse oppgraderinger. I tillegg til kroppen grafikk, foran og bak spoilere, og hjulet bluss kjennetegnet Shinoda hjul, Hotchkiss caster camber plater og en Shinoda våren kit. Etter at pakken, Shinoda ytelse biler måtte godkjenne oppgraderinger å ha kjøretøyet registrert som en Boss Shinoda Mustang.