Nnywellness.com

Hvordan bygge en høyeffekts Laser Cut


Hvordan bygge en høyeffekts Laser Cut

Lasere var en gang ting av science fiction, men nå noen kan bygge en hvis de har en minimal mengde elektriske ferdigheter og kan bruke en loddebolt. Bygge en høy makt laser kutter kan gjøres ved hjelp av deler fra en grønn laser-pekeren og noen verktøy fra rundt huset. Laser vil være kraftig nok til å brenne et hull i papir, og kan brukes som en vitenskapsprosjekt for å vise hvor kraftig laserlys er.

Instruksjoner

• Legg avisen ned på et bord. Fyll sprayflaske med vann og legg den på avisen. Fjern batteriet hetten og batterier fra grønn laser-pekeren. Vri grønn laser-pekeren mellom hendene til mellom toppen og bunnen halvdeler sprekk. Skille toppen fra bunnen halvparten bruker de nål nebbtangen. Kast øverste halvdel.

• Trekk samlingen laser fra ut av bunnen halvparten bruker de nål nebbtangen. Sett laser på avisen. Cut to 6-tommers strimler av elektriske ledningen med wire cutters. Stripe isoleringslaget på begge ender av to elektriske ledninger med wire strippere.

• Lodde en ende av en elektrisk ledning til en av kontaktene på bunnen av samlingen laser. Lodding ene enden av den andre elektriske ledningen til andre kontakten på bunnen av samlingen laser. La loddetinn avkjøles.

• Lodding gratis slutten av en av elektriske ledninger til en av de to kontaktene i bunnen halvparten av grønn laser-pekeren. Lodding gratis slutten av den andre elektriske ledningen til andre kontakten i bunnen halvparten av grønn laser-pekeren. La loddetinn avkjøles.

• Slå den lille skruen på midten av laser forsamlingen en halv slå klokken med Phillips gullsmeden og skrutrekker. Varme opp loddebolt. Ta på loddebolten til små firkantede chip som ligger direkte over skruen på samlingen laser. Fjern loddebolt fra chip etter 6-7 sekunder er gått.

• Fest enden av blyanten til baksiden av laseren pekestokk der ledningene er med liming limet. La liming lim sett. Bytte batterier i bunnen halvparten av grønn laser-pekeren og satte batteriet hetten på. Plukk opp blyanten og tar sikte på slutten av samlingen laser i avisen. Vent som high-powered laser kutteren du har bygget nå brenner et hull i avisen. Fjerne batteriet hetten og løs ut batteriene til å slå av laser. Bruk sprayflaske for å slukke brannen som laser har startet i avisen.

Tips og advarsler

  • Bruk en fin spiss på loddebolt for å unngå å skade noen av komponentene i laser samlingen.
  • Gjør en kutte laser bør alltid gjøres med oppsyn av voksne.
  • Aldri la lyset fra laseren å treffe noen øyne, som det kan skade deres netthinne.