Nnywellness.com

Hvordan å resirkulere brutt TV


Hvordan å resirkulere brutt TV

Borte er dagene sende ødelagte TV til dump. I stedet for å kaste din gamle TV, gi det til en spesialisert elektronisk avfall (e-avfall) selskap eller samfunnet resirkuleringsprogram resirkuleres. TV inneholder farlige komponenter og tungmetaller som skal behandles som spesialavfall. Som et resultat har mange land utviklet retningslinjer og programmer for å fremme e-resirkulerer. Kontroller at selskapet eller organisasjonen som resirkulerer TV er riktig registrert og følger etiske e-resirkulerer retningslinjer.

Instruksjoner

• Kontakt produsenten av TV for å se de har et resirkuleringsprogram. Ikke alle produsenter har resirkuleringsprogrammer, men du kan kalle dem eller besøk deres hjemmeside for å finne ut.

• Finne en e-avfall gjenvinning selskap eller program i din by. Nettsteder, for eksempel E-sykling Central, vise e-avfall selskaper og programmer. Du kan også kontakte lokale myndigheter og grønne organisasjoner i din by eller stat å finne e-avfall programmer.

• Forskning e-avfall selskapet for å sikre at de overholder nasjonale e-resirkulerer lover og etiske retningslinjer. Ringe eller e bedriften, besøke selskapets nettsted eller besøke andre nettsteder, for eksempel E-Stewards, slik selskapet vi er en registrert og anbefalte e-gjenvinne.

• Kall produksjon eller e-avfall selskapet å lære Hvis TVen kan bli plukket opp eller må slippes av ved deres anlegg. Mange produserer og e-avfall selskaper vil resirkulere TVen uten kostnad.