Nnywellness.com

Hvordan erstatte termostaten på en Dodge Truck


Termostaten på en Dodge truck er vurdert til 195 grader F. En termostat som er fast stengt vil føre til at motoren overopphetes. En termostat at pinner åpne vil føre til at motoren å ta lengre tid å nå driftstemperatur, men kan også føre til at kjøretøyet overopphetes når vannet og frostvæske når en høyere temperatur, som vannet gå gjennom systemet for fort å avkjøles til en skikkelig kjører temperatur.

Instruksjoner

• Løfte og støtte forsiden av lastebilen på jack står. Plassere avløp panorere under radiator petcock og med bruk av caliper, åpner petcock og tillate frostvæske renne.

• Unbolt splash skjold under radiatoren med ¼-tommers stasjon ratchet og en socket. Fjerne våren klemmen på slutten av radiator slangen der den er knyttet til termostat bolig på timing kjeden forsiden. Bruk verktøyet for fjerning av konstant spenning klemme for å fjerne denne klemme. Trekk slangen av huset.

• Løsne og ta tre bolter i termostat bolig bruker en ratchet og en socket. Fjerne bolig timing kjeden dekning. Rengjør underlaget for termostat boliger på timing kjeden forsiden.

• Installere nye termostaten, våren ned mot blokken, i fordypningen i timing kjeden dekselet. Lå termostaten bolig, pakning installert, over termostaten. Midtstiller skruehull og sette inn bolter. Det er svært viktig å sørge for at termostaten bolig passer perfekt inn sin recess i timing dekselet før boltene er strammet. Det er lett å sprekk timing kjeden dekselet hvis feiljustert. Boltene jevnt.

• Skyv nedre radiator slangen på termostaten huset og installere konstant spenning klemmen med verktøyet for dette formålet. Installere lavere splash skjold og Lukk radiator petcock. Lavere lastebilen og fyll radiatoren med fanget frostvæske.

Tips og advarsler

  • AntiFreeze er skadelig for miljøet for ikke å nevne fare for kjæledyr eller dyr generelt. Drain frostvæske i en ren beholder for gjenbruk. Dette er fremgangsmåten for både 3,7 og 4.7 motorer.